Skip to content

Pearl Jam in Zagreb!

Pearl Jam on the road! Talk about the shows, the set lists, compose your fanviews, convergence news...right here!

Re: Pearl Jam in Zagreb!

Postby Dirty Frankk » Wed May 30, 2012 12:53 pm

siljo wrote:
masni wrote:fun fact: na letu Sarajevo-Zg prošle prekjučer sjedio sam na 10C mjestu :)

znaju u croatia airlinesu kome udijeliti koje mjesto :)

jesi dobio early entry wristband? ;)

LOL :lol: :lol: :thumbup:
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
Dirty Frankk

Postby shela » Thu May 31, 2012 1:21 am

pajo wrote:
Dirty Frankk wrote:Ali ozbiljno, stvarno imas dosta tih primjeraka koje vecina ljudi koji su ufurani u postere nece nikad vidjeti na jednom mjestu. A da ne govorimo da su i okviri prica za sebe - bar ja ne znam nikoga tko ima tako dobro uokvirene postere. Ameri vecinom stave obicne crne okvire, zar ne? Ono, stvarno potencijal za galeriju. Just sayin'... ;)

btw, meni je to isto super ideja! mozda da to spomenes negdje kod promocije svojih uradaka pa ziher ce se povremeno nac zainteresiranih s kojima se moze podijelit odusevljenje ;) pogotovo van sezone?
mozda ima negdje neki fora prostor za napravit izlozbicu povremeno? da vam nije bas doma? dolazi dosta amera u Du ne pa mozda bi to bilo zanimljivo?
isto tak, mislim da bi bilo ljudima fora vidjeti kako vi zapravo izradjujete svoje suvenire il da probaju nesto napravit sami?? ako to ne traje predugo? (pecenje...) - kao special tour ;) pa nek plate :mrgreen: znam da je to vise posla i zezancije s ljudima, al eto isto tak - ideja za sirenje ponude ;)
shela

Postby shela » Thu May 31, 2012 1:23 am

masni wrote:fun fact: na letu Sarajevo-Zg prošle prekjučer sjedio sam na 10C mjestu :)

prejako!! jesi zadrzao dokaz?? :)

...i glasah za Nellcote! zretno! :)
Last edited by shela on Thu May 31, 2012 1:44 am, edited 1 time in total.
shela

Postby pajo » Thu May 31, 2012 1:38 am

siljo wrote:

Iva: :lol: :lol: ali pravo pitanje je jesu li ti naplatili kartu vise nego drugima, tako znas da si 10c ;)

E, i pita pajo jesi bio na Mike ili Stone side?
pajo

Postby shela » Thu May 31, 2012 1:46 am

Ljudi, danas odoh na Soundgarden i jedva cekaaam!! To je jedan od bendova koje sam toliko puno slusala od svoje 15.e i konacno cu ih cut uzivoo!! vec sam mislila da se to nikad nece desit i pomirila se sa sudbinom! juhuuu :D pishem kak je bilo :)
shela

Postby cropdustress » Thu May 31, 2012 8:05 am

Alo ekipa,samo da vas pitam dal nekome treba karta za berlin i prag? Frend ima spare 10c za Prag,mozda za Berlin al ne znam koji jos.
cropdustress

Postby _annie_ » Thu May 31, 2012 12:54 pm

Gordan: Ako ste očekivali da ćete pročitati kako su majice spremne za distribuciju, onda ste gledali previše američkih filmova. Istina je da je izvjesna samo neizvjesnost. :? Kako sam se doveo u tu situaciju, ni meni nije jasno, ali tako je kako je. :oops: Ipak, još uvijek vjerujem da ću do 3. 6. i najavljenog privremenog gašenja stranice, moći napisati "Imamo majice". A abdikacija se podrazumijeva :fp:
Feel the sky blanket you,... w/gems & rhinestones,...
See the path cut by the moon,... For you to walk on,...
For you to walk on,...
_annie_

Postby Ana2112 » Thu May 31, 2012 1:34 pm

Hi Ana Gregoric,
Thank you for submitting your online wristband request.
You have been approved for 2 early entry wristbands for Berlin on July 4th.

Weeeeeeee!! :-D
Evil Little Goat
Ana2112

Postby siljo » Thu May 31, 2012 1:55 pm

Gordan, ne beri brigu, tek je 5. mjesec... jos sat i sitno :) stignemo, osim ako nam se nesto ne usudis reci.. u tom slucaju se skupimo i idemo zajedno na tiskaru :twisted:

stigli mailovi za early entry... fino :thumbup:

nadam se da se Soundgarden veceras dobro zagrijava za ponedjeljak... par frikica ih gleda u milanu :corn:
Standing on a hill, staring at a mountain...
siljo

Postby Dirty Frankk » Thu May 31, 2012 3:05 pm

shela wrote:
pajo wrote:
Dirty Frankk wrote:Ali ozbiljno, stvarno imas dosta tih primjeraka koje vecina ljudi koji su ufurani u postere nece nikad vidjeti na jednom mjestu. A da ne govorimo da su i okviri prica za sebe - bar ja ne znam nikoga tko ima tako dobro uokvirene postere. Ameri vecinom stave obicne crne okvire, zar ne? Ono, stvarno potencijal za galeriju. Just sayin'... ;)

btw, meni je to isto super ideja! mozda da to spomenes negdje kod promocije svojih uradaka pa ziher ce se povremeno nac zainteresiranih s kojima se moze podijelit odusevljenje ;) pogotovo van sezone?
mozda ima negdje neki fora prostor za napravit izlozbicu povremeno? da vam nije bas doma? dolazi dosta amera u Du ne pa mozda bi to bilo zanimljivo?
isto tak, mislim da bi bilo ljudima fora vidjeti kako vi zapravo izradjujete svoje suvenire il da probaju nesto napravit sami?? ako to ne traje predugo? (pecenje...) - kao special tour ;) pa nek plate :mrgreen: znam da je to vise posla i zezancije s ljudima, al eto isto tak - ideja za sirenje ponude ;)

uff ti posteri :ugeek: ...da mi neko ponudi dobar prostor bio zaineresiran ali gdje smjestiti 350 postera :fp: za to treba ozbiljan prostor sa ozbiljnom organizacijom...tipa neka tema Music and Art, objasniti malo kako su i zašto posteri nastali...ima ful zanimljivih priča.
Ali u svakom slučaju naš dom, mali muzej je za sve vas otvoren 24/7 pa ako ste u Gradu navratite :lol: :lol: ;)

Krenuo sam brojati i umorio sam se do 350 :D
stanje na semaforu je:
PJ - 162
EV - 38
TBK - 18
The National - 11
itd....

Mislim da je Ranko bio zadnji u radioni i nismo uspjeli doći do dna ladice :lol: :lol: :fp:
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
Dirty Frankk

Postby Dirty Frankk » Thu May 31, 2012 3:07 pm

_annie_ wrote:Gordan: Ako ste očekivali da ćete pročitati kako su majice spremne za distribuciju, onda ste gledali previše američkih filmova. Istina je da je izvjesna samo neizvjesnost. :? Kako sam se doveo u tu situaciju, ni meni nije jasno, ali tako je kako je. :oops: Ipak, još uvijek vjerujem da ću do 3. 6. i najavljenog privremenog gašenja stranice, moći napisati "Imamo majice". A abdikacija se podrazumijeva :fp:

Rekli bi u Dalmaciji; nije preša :corn:
Dirty Frankk

Postby siljo » Thu May 31, 2012 11:35 pm

Dirty Frankk wrote:
Krenuo sam brojati i umorio sam se do 350 :D
stanje na semaforu je:
PJ - 162
EV - 38
TBK - 18
The National - 11
itd....

Mislim da je Ranko bio zadnji u radioni i nismo uspjeli doći do dna ladice :lol: :lol: :fp:

da, rizoto se gore hladio... skoro smo gladni ostali zbog tvojih postera.. ali tad si bio na 200+ :D

nego, jesi ti osigurao tu ladicu? ja bi instalirao nekog pitbula ili poskoka pokraj ladice :nono:
Standing on a hill, staring at a mountain...
siljo

Postby masni » Thu May 31, 2012 11:56 pm

pajo wrote:
siljo wrote:

Iva: :lol: :lol: ali pravo pitanje je jesu li ti naplatili kartu vise nego drugima, tako znas da si 10c ;)

E, i pita pajo jesi bio na Mike ili Stone side?

nisam na žalost uspio sačuvat jer je trebao kao dokaz u računovodstvo..

i sjedio sam na Mike strani.. uvijek završim na Mike strani :)
Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time
masni

Postby Dirty Frankk » Sat Jun 02, 2012 7:07 am

Sutra novi sajt...jedva čekam da vidim što nam je novi i stari tim priredio :corn:
Dirty Frankk

Postby Paradajzar » Sat Jun 02, 2012 4:27 pm

Hello

Ako je Berlin 1 ja bi uzeo!!

Javi mi

cropdustress wrote:Alo ekipa,samo da vas pitam dal nekome treba karta za berlin i prag? Frend ima spare 10c za Prag,mozda za Berlin al ne znam koji jos.
Ljubljana 19.06.2000
Zagreb 26.09.2006
Munchen 12.06. 2007
Berlin 15.08.2009
Dublin 22.06.2010
Belfast 23.06.2010
Berlin 30.06.2010
Prague 02.07.2012
Berlin 04.07.2012
Berlin 05.07.2012
Manchester 28.07.2012 - E.V.
Paradajzar