siljo wrote:masni wrote:fun fact: na letu Sarajevo-Zg prošle prekjučer sjedio sam na 10C mjestu![]()
znaju u croatia airlinesu kome udijeliti koje mjesto
jesi dobio early entry wristband?
LOL
siljo wrote:masni wrote:fun fact: na letu Sarajevo-Zg prošle prekjučer sjedio sam na 10C mjestu![]()
pajo wrote:Dirty Frankk wrote:Ali ozbiljno, stvarno imas dosta tih primjeraka koje vecina ljudi koji su ufurani u postere nece nikad vidjeti na jednom mjestu. A da ne govorimo da su i okviri prica za sebe - bar ja ne znam nikoga tko ima tako dobro uokvirene postere. Ameri vecinom stave obicne crne okvire, zar ne? Ono, stvarno potencijal za galeriju. Just sayin'...
masni wrote:fun fact: na letu Sarajevo-Zg prošle prekjučer sjedio sam na 10C mjestu![]()
Hi Ana Gregoric,
Thank you for submitting your online wristband request.
You have been approved for 2 early entry wristbands for Berlin on July 4th.
shela wrote:pajo wrote:Dirty Frankk wrote:Ali ozbiljno, stvarno imas dosta tih primjeraka koje vecina ljudi koji su ufurani u postere nece nikad vidjeti na jednom mjestu. A da ne govorimo da su i okviri prica za sebe - bar ja ne znam nikoga tko ima tako dobro uokvirene postere. Ameri vecinom stave obicne crne okvire, zar ne? Ono, stvarno potencijal za galeriju. Just sayin'...
btw, meni je to isto super ideja! mozda da to spomenes negdje kod promocije svojih uradaka pa ziher ce se povremeno nac zainteresiranih s kojima se moze podijelit odusevljenjepogotovo van sezone?
mozda ima negdje neki fora prostor za napravit izlozbicu povremeno? da vam nije bas doma? dolazi dosta amera u Du ne pa mozda bi to bilo zanimljivo?
isto tak, mislim da bi bilo ljudima fora vidjeti kako vi zapravo izradjujete svoje suvenire il da probaju nesto napravit sami?? ako to ne traje predugo? (pecenje...) - kao special tourpa nek plate
znam da je to vise posla i zezancije s ljudima, al eto isto tak - ideja za sirenje ponude
_annie_ wrote:Gordan: Ako ste očekivali da ćete pročitati kako su majice spremne za distribuciju, onda ste gledali previše američkih filmova. Istina je da je izvjesna samo neizvjesnost.Kako sam se doveo u tu situaciju, ni meni nije jasno, ali tako je kako je.
Ipak, još uvijek vjerujem da ću do 3. 6. i najavljenog privremenog gašenja stranice, moći napisati "Imamo majice". A abdikacija se podrazumijeva
Dirty Frankk wrote:
Krenuo sam brojati i umorio sam se do 350![]()
stanje na semaforu je:
PJ - 162
EV - 38
TBK - 18
The National - 11
itd....
Mislim da je Ranko bio zadnji u radioni i nismo uspjeli doći do dna ladice![]()
![]()
pajo wrote:siljo wrote:masni wrote:fun fact: na letu Sarajevo-Zg prošle prekjučer sjedio sam na 10C mjestu![]()
Iva:![]()
ali pravo pitanje je jesu li ti naplatili kartu vise nego drugima, tako znas da si 10c
E, i pita pajo jesi bio na Mike ili Stone side?
cropdustress wrote:Alo ekipa,samo da vas pitam dal nekome treba karta za berlin i prag? Frend ima spare 10c za Prag,mozda za Berlin al ne znam koji jos.
Users browsing this forum: Bing [Bot], RS151862 and 5 guests
ICON LEGEND:
Announcement |
Sticky |
Unread posts |
No unread posts |
Locked |
Moved |
Popular