OK, što imamo...Ed u Europi, bilo je i vrijeme! Talijani već piške u gaće, a i ne samo Talijani

Inače, frajer je prejak u onoj TV seriji

. 10C, malo nas cimaju previše, Prag, Berlin sad Ed...ajmo stat više

. Karte putem maila i PayPala, pa to je skroz OK! Soundgarden, personally, nula bodova, ali totalno mi cool da dolaze i da ćete ih gledat. Bon Iver je ploča godine to je čisto, al ovaj El Camino ga skoro dobio u zadnjoj minuti. Iva i ja se selimo u Australiju. Sutra City rješava prvenstvo jer brijem da Tottenham nema snage, a Arsenal dobiva ManUtd

. Dosta mi diže tlak dobar dio nove vlade i to mi se ne sviđa

Sa PJ20 knjigom zapeo pred kraj, prebacujem se na Jobsa. Top Gear na HTV-u, helouuu napokon, najbolji komad TV zabave u cijelom svemiru. Ne gledam rukomet i vatrpolo, o skijanju da ne govorim al svejedno Hrvatska, Hrvatska! E i da, novi Boss je totalni zakon, što je normalno skroz jer čovjek je boss...
Sad za ozbiljno, multinacionalka mi ponudila krasnu poziciju u Sydneyu te smo eto supruga i ja odlučili da je to jedna od onih stvari u životu koje se ne propuštaju tako da kroz mjesec-dva selimo 'Down Under'. Naravno, moj odgovor na ponudu je bio, da sve OK i super, al ja bih morao u 7. mjesecu na godišnji jer nažalost već imamo rezerviran 'trip to Scandinavia'
Eto, dakle mi se povlačimo s naših protokolarnih dužnosti i predajemo sve forumom definirane ovlasti legalno izabranim nasljednicima, a pošto ovo nikad nije niti bila demokracija ja bum lagano proglasio Gabrovce tim istima...naravno ak se šefica Juras slaže.

Mi bumo naravno aktivno širili 'Zagreb Remembers' priču i dočekali Eda sa transparentom na još jednom kontinentu
E, i vidimo se na ljeto, a i na nekoj tulumiški koju bumo probali organizirat prije nego kaj odemo.