Skip to content

Pearl Jam in Zagreb!

Pearl Jam on the road! Talk about the shows, the set lists, compose your fanviews, convergence news...right here!

Re: Pearl Jam in Zagreb!

Postby pajo » Sat Jan 21, 2012 10:45 am

OK, što imamo...Ed u Europi, bilo je i vrijeme! Talijani već piške u gaće, a i ne samo Talijani ;) Inače, frajer je prejak u onoj TV seriji :D . 10C, malo nas cimaju previše, Prag, Berlin sad Ed...ajmo stat više :? . Karte putem maila i PayPala, pa to je skroz OK! Soundgarden, personally, nula bodova, ali totalno mi cool da dolaze i da ćete ih gledat. Bon Iver je ploča godine to je čisto, al ovaj El Camino ga skoro dobio u zadnjoj minuti. Iva i ja se selimo u Australiju. Sutra City rješava prvenstvo jer brijem da Tottenham nema snage, a Arsenal dobiva ManUtd 8-) . Dosta mi diže tlak dobar dio nove vlade i to mi se ne sviđa :x Sa PJ20 knjigom zapeo pred kraj, prebacujem se na Jobsa. Top Gear na HTV-u, helouuu napokon, najbolji komad TV zabave u cijelom svemiru. Ne gledam rukomet i vatrpolo, o skijanju da ne govorim al svejedno Hrvatska, Hrvatska! E i da, novi Boss je totalni zakon, što je normalno skroz jer čovjek je boss... :mrgreen: :)

Sad za ozbiljno, multinacionalka mi ponudila krasnu poziciju u Sydneyu te smo eto supruga i ja odlučili da je to jedna od onih stvari u životu koje se ne propuštaju tako da kroz mjesec-dva selimo 'Down Under'. Naravno, moj odgovor na ponudu je bio, da sve OK i super, al ja bih morao u 7. mjesecu na godišnji jer nažalost već imamo rezerviran 'trip to Scandinavia' :mrgreen: :mrgreen:

Eto, dakle mi se povlačimo s naših protokolarnih dužnosti i predajemo sve forumom definirane ovlasti legalno izabranim nasljednicima, a pošto ovo nikad nije niti bila demokracija ja bum lagano proglasio Gabrovce tim istima...naravno ak se šefica Juras slaže. :D Mi bumo naravno aktivno širili 'Zagreb Remembers' priču i dočekali Eda sa transparentom na još jednom kontinentu :D

E, i vidimo se na ljeto, a i na nekoj tulumiški koju bumo probali organizirat prije nego kaj odemo.
Last edited by pajo on Sat Jan 21, 2012 11:41 am, edited 1 time in total.
pajo

Postby pajo » Sat Jan 21, 2012 11:06 am

pajo wrote:E, i vidimo se na ljeto, a i na nekoj tulumiški koju bumo probali organizirat prije nego kaj odemo.

iva: naravno, to je pod uvjetom da do ljeta vec ne budemo, kao praavi gastarbajteri, slusali samo Skoru i kumove ili, ako ostanemo urbani gastici, Olivera. :mrgreen: Onda ne bum dolazila na Eda u Rim. 8-)
pajo

Postby Ana2112 » Sat Jan 21, 2012 11:07 am

Totalno LOL post!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :mrgreen:
Evil Little Goat
Ana2112

Postby siljo » Sat Jan 21, 2012 11:34 am

iiiihaaaa! pozdravite Crocodile Dundee-a! :thumbup:
Standing on a hill, staring at a mountain...
siljo

Postby cropdustress » Sat Jan 21, 2012 7:18 pm

Cekaj malo, vi se selite u AUTRALIJU???? :shock: :o :shock: :o
Nisamo UOPCE envious. Blago vama. Na vrijeme odlazite iz ove banane.
Pa nadam se da cemo se vidjet prije nego odete, ne? Trebala bih bit u ZGu prvi tjedan 2.mjeseca.
Jebote, koja vijest, ful sam sretna zbog vas :) Genijalno! THE promised land :)
cropdustress

Postby _annie_ » Sun Jan 22, 2012 12:58 am

Wow, koja bomba od vijesti - mislim, na PJ u Europi smo koliko-toliko navikli, na Eda i ne bas, ali Australija?!
To, onako, na neodredjeno?
Znaci, slijedecu PJ australsku turneju smo Down under :mrgreen:
Cestitamo!!! Hrabro i pametno, imho....
Puse svima od trojke u Budimpesti!
Last edited by _annie_ on Sun Jan 22, 2012 1:00 am, edited 1 time in total.
Feel the sky blanket you,... w/gems & rhinestones,...
See the path cut by the moon,... For you to walk on,...
For you to walk on,...
_annie_

Postby pajo » Sun Jan 22, 2012 1:00 am

Iva: jedna servisna vijest... Bili smo kupili karte za RHCP u Zagrebu na samom pocetku prodaje i jos smo bili dobili popust od 15% pa bismo ih sad htjeli prodati nekoj dobroj dusi s foruma za tak dobru cijenu - dva komada 480kn. Jel' netko zaintesiran?
pajo

Postby _annie_ » Sun Jan 22, 2012 1:01 am

pajo wrote:Iva: jedna servisna vijest... Bili smo kupili karte za RHCP u Zagrebu na samom pocetku prodaje i jos smo bili dobili popust od 15% pa bismo ih sad htjeli prodati nekoj dobroj dusi s foruma za tak dobru cijenu - dva komada 480kn. Jel' netko zaintesiran?

Mogu kupit ja za moje dvoje?
Feel the sky blanket you,... w/gems & rhinestones,...
See the path cut by the moon,... For you to walk on,...
For you to walk on,...
_annie_

Postby pajo » Sun Jan 22, 2012 1:09 am

_annie_ wrote:
pajo wrote:Iva: jedna servisna vijest... Bili smo kupili karte za RHCP u Zagrebu na samom pocetku prodaje i jos smo bili dobili popust od 15% pa bismo ih sad htjeli prodati nekoj dobroj dusi s foruma za tak dobru cijenu - dva komada 480kn. Jel' netko zaintesiran?

Mogu kupit ja za moje dvoje?

Iva: zato sam i napisala odmah cim sam te vidla na pitu... :) Znam da je Klara fan pa sam se nadala da ce u njenim rukama zavrsit. ;) Javite se ex- predsjedniku za primopredaju tam kod vas u zagrebackom Cityju.
pajo

Postby Dirty Frankk » Sun Jan 22, 2012 2:31 am

Još jednom svaka čast i čestitke na dobivenom poslu Down Under, prava odluka.
Fresh start na takvom kontinentu...ne može bolje.

Podržavam Gabrovce za novu funkciju ;)
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
Dirty Frankk

Postby shela » Sun Jan 22, 2012 2:48 am

Dirty Frankk wrote:Još jednom svaka čast i čestitke na dobivenom poslu Down Under, prava odluka.
Fresh start na takvom kontinentu...ne može bolje.

Podržavam Gabrovce za novu funkciju ;)

ponovila bi samo sve što je niko već rekao :) bit će sve to aaawesome duudes!! unaprijedit ćete nam dijasporu sam tak! juhuu! :) šesti kontinentio više nikada neće biti isti!! ;D
shela

Postby elcielo » Sun Jan 22, 2012 3:10 am

ha, htjedoh se ulogirati i obavijestiti vas da mi je došla prva analna majica, naravno, muška i 350 brojeva prevelika (a uvjerena sam da sam izabrala svoj broj).
ali nakon ove objave, moja vijest se sakrila u mišju rupu.

đizs krajst! AUSTRALIJA?! :o
čestitke, to je zbilja once in a lifetime opportunity.
nadam se da će vam se sve posložiti i da ćemo vas gnjaviti za smještaj kad se odlučimo za koju turneju down under. :mrgreen:

čestitke još jednom, i jedva čekam meet-up za detalje. opširno, najopširnije. :D
elcielo

Postby Dirty Frankk » Sun Jan 22, 2012 2:05 pm

EU

:clap: :clap: :clap:
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
Dirty Frankk

Postby siljo » Sun Jan 22, 2012 3:05 pm

Dirty Frankk wrote:EU

:clap: :clap: :clap:

bas me ljuti ova inertnost oko izlaska... nije da biramo predstavnika stanara u zgradi :x

ako tako nastavimo, trebat ce nam puno lubrikanata jer ce inace boljeti :twisted:

ali i ja pljescem za rezultat :clap: :)
Standing on a hill, staring at a mountain...
siljo

Postby cropdustress » Sun Jan 22, 2012 4:17 pm

Bas pravo zboris, samo 43% nas je izaslo...jako los odaziv. Ostalo necu komenitrat :cry:
Predsjecniki par nas na vrijeme seli u obecanu zemlju (adopt me, adopt me!) :D

Nego, da li netko slucajno ide na projekciju filma Sigur Ros u kino Gric u petak? Cini se da cu vec tada biti u nasoj metropoli pa bih probala na to, a voljela bih se malo i podruzit sa vama, koji mozete tad (ili koji drugi dan/vecer) u kino, na kolace, caj itd ;)
cropdustress

PreviousNext

Return to Board index

Return to Given To Fly (live)