Gordan: Hej narode! Konačno se opet možemo logirati i podijeliti prve impresije s vama. Za prvi koncert na turneji dečki su bili u super izdanju. Setlista je bila standardna, rekao bih, s nekoliko highlighta za mene: moj prvi Immortality live, odlična verzija Jeremyja, Mike jako raspoložen u solažama na EF i Porch (obje superextended verzije) i naravno SOLAT koji uvijek obara s nogu. Release uvijek emotivno doživljavam, pogotovo kao opener. A sad na ono najvažnije:
Klara nije zaspala!

Trebat će još malo narasti da se skroz ufura u naš film, ali mislim da je ovo bio dobar početak.
Ranko nas je predstavljao u prvom redu, drito se unosio Edu u facu.

Uspjeli smo organizirati bacanje bijele Crovate, koja je imala i mali improvizirani dodatak na leđima (Zagreb Remembers i From Croatia With Love).
Ranac je večeras opet u prvom redu, tak da bi Ed mogao dobit i Pearlina, ali još nismo odlučili hoće li biti za njega (moj) ili za malu Oliviju (Klarin).
Eto, tak je to bilo prve večeri, a naša je želja da druga bude s malo manje Greatest Hits. Ako vas ima na forumu, primam prijedloge što napisati na Pearlina. Imate nekoliko sati.
Feel the sky blanket you,... w/gems & rhinestones,...
See the path cut by the moon,... For you to walk on,...
For you to walk on,...