Gordan: Majice su sretno stigle u Samobor i razvrstane čekaju susret sa svojim novim vlasnicima.

Moram vam reći da su baš lijepo ispale. Novi vlasnici Pearlina će samo morati biti malo pažljiviji i prije svakog pranja izvrnuti majice kako bi naljepnica duže trajala. Crovata je na svim podlogama (kaki, crno, navy) ispala odlično. Eh, da, ima i jedna loša vijest, a dotikavle se onih koji su naručili bijele majice: nisu nam isporučene. Bit će naknadno napravljene, možda već u ponedjeljak. U svakom slučaju, nismo ih se odrekli.
Pitate za cijene: ni ja ih još ne znam u lipu, no sigurno će biti u onom razredu koji sam spominjao (cca 30 kuna, a ništa skuplje od 40).
Meet-up: jesmo onda dogovorili Tvornicu? Od 18 h nadalje? Ili vam više paše kasnije? Javite.
Dostava izvan ZG: Dubrovnik je riješen.

Rijeka ima više opcija: paket na autobus, paket poštom, Sid, šiljo,...; ostatak društva - predložite. S obzirom da to nisu neke velike količine, mislim da čak mogu ZG članovi pofurat u prtaljagi i dati vam na koncertu. Samo javite na kojim bi vas se koncertima može naći.
To bi bilo to. Ako sam nešto zaboravio, to je bilo namjerno.

Feel the sky blanket you,... w/gems & rhinestones,...
See the path cut by the moon,... For you to walk on,...
For you to walk on,...