Skip to content

Pearl Jam in Zagreb!

Pearl Jam on the road! Talk about the shows, the set lists, compose your fanviews, convergence news...right here!

Re: Pearl Jam in Zagreb!

Postby shela » Sat Jun 09, 2012 1:28 pm

cropdustress wrote:
Ana2112 wrote:A Sid, nemam pojma kad ona i kako ide... :eh:

To ne zna ni Sid... :roll: :lol: :oops: Jos ne znam.

nego, mozda budem dolazila do ZG-a pa vam javim i onda mogu preuzet majice za Ri podruznicu. Anu, Viktora, sebe, Lea (ako je narucivao) i jos je moj frend Sasa uzeo za neke ljude... pa uzimam to ako dolazim, a vjerojatno da, samo ne znam jos kada... javim!

sid poslah ti pm ;)
shela

Postby shela » Sat Jun 09, 2012 1:30 pm

shela wrote:Ljudi, danas odoh na Soundgarden i jedva cekaaam!! To je jedan od bendova koje sam toliko puno slusala od svoje 15.e i konacno cu ih cut uzivoo!! vec sam mislila da se to nikad nece desit i pomirila se sa sudbinom! juhuuu :D pishem kak je bilo :)

eh btw kratki komentar - soungarden su mi usprkos kisi bili predobri i svirka i vokal(i)! prejako!! i chrisa treba samo pustit da vrishtiii :D ishla bi opet! eto :D
shela

Postby cropdustress » Sat Jun 09, 2012 1:34 pm

Ana2112 wrote:
cropdustress wrote:nego, mozda budem dolazila do ZG-a pa vam javim i onda mogu preuzet majice za Ri podruznicu. Anu, Viktora, sebe, Lea (ako je narucivao) i jos je moj frend Sasa uzeo za neke ljude... pa uzimam to ako dolazim, a vjerojatno da, samo ne znam jos kada... javim!

:thumbup: I Mirej je Ri podruznica. :D

Sve sto nije kontinent tj. Zg je Ri podruznica :D
cropdustress

Postby shela » Sat Jun 09, 2012 1:45 pm

cropdustress wrote:Inace, SG rasturio neki dan u Milanu, super zvuce zaista.
Bend zvuci odlicno, Chris super skvici :) a Matt-a sam ovaj put zbilja jako dobro cula, stvarno ga dobro lupa! :lol: 8-) Matt Fucking Cameron! :mrgreen:
Nego, jedina "zamjerka", a to je samo zato jer sam ipak malo "razmazena" zbog nasih decki koji su zbilja VRH u svemu, je to da nema bas neke prevelike komunikacije, interakcije izmedju benda i publike, tu je Chris glavna karika, on mi nema Edovu karizmu... I kemija medju bendom je :? nema je. na kraju su svi sami otisli, jedan po jedan u backstage, nema tu zajedndkog poklona ni nis... za vrijeme koncerta sve super, al nema kemije... to mi fali, ja ovu cijeli paket, ne samo muziku.

e u biti sve to...da :D
shela

Postby Ana2112 » Sat Jun 09, 2012 2:12 pm

shela wrote:eh btw kratki komentar - soungarden su mi usprkos kisi bili predobri i svirka i vokal(i)! prejako!! i chrisa treba samo pustit da vrishtiii :D ishla bi opet! eto :D

cropdustress wrote:Sve sto nije kontinent tj. Zg je Ri podruznica :D

Ženke, mudro zborite! :D :thumbup:
Evil Little Goat
Ana2112

Postby _annie_ » Sat Jun 09, 2012 6:27 pm

Gordan: Majice su sretno stigle u Samobor i razvrstane čekaju susret sa svojim novim vlasnicima. :D Moram vam reći da su baš lijepo ispale. Novi vlasnici Pearlina će samo morati biti malo pažljiviji i prije svakog pranja izvrnuti majice kako bi naljepnica duže trajala. Crovata je na svim podlogama (kaki, crno, navy) ispala odlično. Eh, da, ima i jedna loša vijest, a dotikavle se onih koji su naručili bijele majice: nisu nam isporučene. Bit će naknadno napravljene, možda već u ponedjeljak. U svakom slučaju, nismo ih se odrekli.
Pitate za cijene: ni ja ih još ne znam u lipu, no sigurno će biti u onom razredu koji sam spominjao (cca 30 kuna, a ništa skuplje od 40).
Meet-up: jesmo onda dogovorili Tvornicu? Od 18 h nadalje? Ili vam više paše kasnije? Javite.
Dostava izvan ZG: Dubrovnik je riješen. ;) Rijeka ima više opcija: paket na autobus, paket poštom, Sid, šiljo,...; ostatak društva - predložite. S obzirom da to nisu neke velike količine, mislim da čak mogu ZG članovi pofurat u prtaljagi i dati vam na koncertu. Samo javite na kojim bi vas se koncertima može naći.
To bi bilo to. Ako sam nešto zaboravio, to je bilo namjerno. :mrgreen:
Feel the sky blanket you,... w/gems & rhinestones,...
See the path cut by the moon,... For you to walk on,...
For you to walk on,...
_annie_

Postby Dirty Frankk » Sun Jun 10, 2012 1:33 am

Ok Gordane, čekam pm sa totalkom da ti pošaljem lovu i ostatak za postere ;) adresu imaš, ubaći u vreču i zazovi CityEx da ti to pokupe i pravac Be°Craft ;) :corn:

Hvala još jednom na cijeloj organizaciji i pomoći.

a sad malo off topic Euro
Nažalost nemam neko veliko pouzdanje u naše vatrene večeras i opčenito ali eto volio bi da me iznenade... :D
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
Dirty Frankk

Postby cropdustress » Sun Jun 10, 2012 2:03 am

Jeeeee, majice! Jedva cekam. Javi koliko para pa da smo na miru svi ;)
Javim ako dolazim u ZG, to je najjednostavnije da ih preuzmem. Ako ne, onda cemo se cut po tom pitanju pa cete slat ili ce netko preuzet ili nesto...
cropdustress

Postby Dirty Frankk » Sun Jun 10, 2012 11:00 pm

Dirty Frankk wrote:a sad malo off topic Euro
Nažalost nemam neko veliko pouzdanje u naše vatrene večeras i opčenito ali eto volio bi da me iznenade... :D

...e bogami su me jebeno iznenadili....ja ovakvu ekipu nisam gledao odavno ne sječam se kad.
Tko su bili onih 11 sinoć??? :lol: :lol: :lol: :clap: :clap: :clap:
Sad već mogu s guštom čekati utakmicu protiv Talijana ;)
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
Dirty Frankk

Postby masni » Mon Jun 11, 2012 12:22 am

Utorak 18h it is! Hrvatska! :)
Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time
masni

Postby _annie_ » Mon Jun 11, 2012 12:53 am

masni wrote:Utorak 18h it is! Hrvatska! :)

Gordan: Dakle, ZG ekipa zaključujem da je dogovoreno da ćemo se u utorak naći, od 18 h nadalje, na terasi Tvornice. Tko prvi dođe (ako to ne budem ja), nek' zauzme dosta mjesta. :D
I da, naravno... HRVAAAAAAATSKAAAAAA!!! :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

A danas je dan za Trst i The Bossa. Nebo, smiluj se. Ima li netko logično objašnjenje zašto uglavnom na koncertima u Italiji uvijek moraju bit hebeni pljuskovi i oluje? :wtf:
Feel the sky blanket you,... w/gems & rhinestones,...
See the path cut by the moon,... For you to walk on,...
For you to walk on,...
_annie_

Postby cropdustress » Mon Jun 11, 2012 4:24 am

_annie_ wrote:

Gordan: Dakle, ZG ekipa zaključujem da je dogovoreno da ćemo se u utorak naći, od 18 h nadalje, na terasi Tvornice. Tko prvi dođe (ako to ne budem ja), nek' zauzme dosta mjesta. :D

A danas je dan za Trst i The Bossa. Nebo, smiluj se. Ima li netko logično objašnjenje zašto uglavnom na koncertima u Italiji uvijek moraju bit hebeni pljuskovi i oluje? :wtf:

HRVATSKA! :) Stvarno smo rasturili! 8-) :mrgreen:
Ej, idete na Bossa? Ja sam previse cekala za karte i na kraju nis..ostale su samo najskuplje i na kraju ne idem... a plan je bio ici. Uzivajte, nadam se da ce se nebo smilovat veceras. A ja cu drugi put valjda..mozda bude blize... u Ri. :lol:
cropdustress

Postby killroy » Mon Jun 11, 2012 1:52 pm

Ehej, majice majice!

Gordane, hvala puno na organizaciji i trudu!

Vidimo se u utorak, ekipa! :D
killroy

Postby jurasica » Mon Jun 11, 2012 11:55 pm

_annie_ wrote:

čekaj, vas, precjedničkog para, neće biti na meet-up-u? ma nešto sam krivo zaključila....
edit: sad sam skužila da je to bio post od jučer... onda ok....

nego, vrijeme je šugavo... može neko drugo, dobro natkriveno mjesto za naći se...
Last edited by jurasica on Tue Jun 12, 2012 12:36 am, edited 1 time in total.
... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
jurasica

Postby siljo » Tue Jun 12, 2012 12:13 am

jurasica wrote:čekaj, vas, precjedničkog para, neće biti na meet-up-u? ma nešto sam krivo zaključila....

nego, vrijeme je šugavo... može neko drugo, dobro natkriveno mjesto za naći se...

Bruce je bio jucer ;)

prognoza kaze da ce kisa stati popodne... tvornica ima i unutra ok prostor ako bas zagusti... neki mozda ne provjere forum danas pa da ne zazuje ako se preselimo na drugu lokaciju...
Standing on a hill, staring at a mountain...
siljo

PreviousNext

Return to Board index

Return to Given To Fly (live)