Dirty Frankk wrote:Ok, sajt još radi![]()
naletio sam na ovaj klip gdje piše da je Madison Square Garden ali mislim da nije, to jest siguran sam da nije i ako se ne varam već je bilo negdje diskusije oko ovog klipa
http://www.youtube.com/watch?v=_4BObpNQ ... playnext=0
na 2:45 pojavljuje se HR zastava u onom prolazu na sredini...dobro se vidi...
tko je to od vas, Jurasica je si li to ti??
Dirty Frankk wrote:na 2:45 pojavljuje se HR zastava u onom prolazu na sredini...dobro se vidi...
pajo wrote:Dirty Frankk wrote:na 2:45 pojavljuje se HR zastava u onom prolazu na sredini...dobro se vidi...
Iva: mi isto brijemo da je to Jurasica, a pajo veli da misli da je to Torino ili tak nesto
cropdustress wrote:Inace, SG rasturio neki dan u Milanu, super zvuce zaista. Bilo nas je 5 frikova, s tim da smo se samo Ranko i ja ppoznali od prije, i Anu sam vidila par puta, al ekipa bas prava i super nam bilo
siljo wrote:cropdustress wrote:Inace, SG rasturio neki dan u Milanu, super zvuce zaista. Bilo nas je 5 frikova, s tim da smo se samo Ranko i ja ppoznali od prije, i Anu sam vidila par puta, al ekipa bas prava i super nam bilo
je, bas je bio fini road tripekipa super, 4/5 ce nas se druziti i u berlinu...
svirka me bas dobro nasamarala, ostao bez rijeci... jedino kaj se kuzi da CC-jev glas malo podizu na mix pultu, ali nije mu za zamjeriti
_annie_ wrote:Gordan: Obećao sam se javiti prije nego što novi sajt proradi, a stari se ugasi, pa evo to i činim. Majice smo, tako se barem čini, uz dosta peripetija te poneku promjenu, uspjeli skupiti i iste bi trebale u ponedjeljak ići u tisak. U srijedu bi cijeli proces trebao biti dovršen. S obzirom na cajtnot, Pearlino će biti izveden kao naljepnica (malo više muke, ali uz dobro održavanje može biti dugotrajno), a dečki će ostati bez kaki boje u veličini L. No, oni koji su to naručili već znaju i izabrali su zamjenske majice i boje.
Ako sve bude gotovo prema planu u srijedu, za zagrebačku ekipu (svi su pozvani) predlažem meet-up do kraja tjedna ili u ranoj fazi sljedećeg, a za ostale dostava po dogovoru. Dogovorit ćemo se i za plaćanje kad sve cijene budu definirane.
Prijedlozi za mjesto održavanja zagrebačkog meet-upa su dobrodošli.
Karlhajnc wrote:bliži se![]()
ekipa veseli zrakoplovak moramo smisliti neki znak raspoznavanja.
No ima li zainteresiranih za Faith no more 29.06. na Belgrade Calling Festivalu?
Frendovi idu ranije, a ja ću u petak iza posla u twingo put begea.Ima mjesta
a gdje se mogu vidjeti majce...i jel kasno za ukrcati se?
Users browsing this forum: kasedoug and 26 guests
ICON LEGEND:
Announcement |
Sticky |
Unread posts |
No unread posts |
Locked |
Moved |
Popular