View Full Version : Pearl Jam in Zagreb!
Viva la Black !!!!
Ja sam danas imao show program sa carinom radi Gorge cd: morao sam se nacrtati na carini da preuzmen paket, nisu mi ga dali jer nije bilo računa u paketu, vratio sam se doma isprintao sa neta uplatu, račun sa 10c itd, vratio se tamo i morao platiti 75 kn pdv.
Nakon što sam se čuo sa Pajom, tužio sam im se da kako to ljudi u ZG primaju iste pošiljke u sandućiću a ja moram prolaziti kroz sado-mazo proceduru :mad:
Dobio sam odgovor da su poslali diretivu u ZG jer se to već neko vrijeme događa da DHL ili UPS ili neke druge pošiljke dolaze na kučne adrese bez carinske kontrole, i da to njie po protokolu i što ti ja znam. Da li će to imati nekoga odjeka ili ne, ne znam.
Uglavnom ovi moji majmuni se vole blamirati i praviti pametni..pas im mater j....
Iva: kako su bezobrazni! razlog zašto ti u Zgb takve stvari stignu bez beda u poštanski sandučić je zato što se na iznose do nekih 300-njak kuna ne plaća carina pa te zbog toga niti ne zovu, iako bi teoretski valjda trebao platiti pdv.
osim toga, u zgb dnevno valjda dođe veća količina takvih pošiljki izvana da stvarno ne znam kud bi stigli i koliko bi ljudi trebalo raditi u pošti da to sve stignu isprocesirati...
ali eto, kad uđemo u EU onda se više nećemo zezati s tim glupostima (budući da se ti paketi šalju iz Švedske) i moći ćemo spiskavati koliko god love hoćemo na 10c merch :D
Dirty Frankk
07-12-2007, 08:35 AM
Napokon Gorge...a-pro-po slušanja, sad tek neću mjenjati muziku narednih 10 dana dok ovih 7 cd dobro ne izvrtim :D:D
Hey...otvoriti koncert sa WASH i još svirati Dirty Frank, Leash, Crown of thorns, Footsteps...uff, ludilo :D
masni
07-12-2007, 08:35 AM
sniše, daj tu statistiku sto prije ako si u mogucnosti, bas bih ju htio vidjeti..
jer u ponoc sutra odoh na more u makarsku, pa sam gooooone, i'm gooone, you know the rest ;)
mah mah
elcielo
07-12-2007, 10:28 AM
kolko cesto slusate Pearl Jam doma, u trenucima kad vam se bas slusa neka muzika, ne da vam se nista raditi...?
omjer bi bio 10:90 u korist druge muzike.
za jednog fana slušam zastrašujuće malo pearl jama :D
ali slušam puuuuuno glazbe općenito, tak da je količinski zapravo ok :)
jurasica
07-12-2007, 10:42 AM
ja uopće ne slušam muziku... ništa doma... kad me nikad niti nema doma... eventualno u carismi, ako nije viki samnom, a u fiesti ne mogu jer mi kazić ne valja pa sam osuđena na milost radijskih dj-ejeva... sad su mi se i zvučnici na kućnom kinu pokvarili pa ni tu baš neću slušati... a mp3 player su mi potrgali na putu u poljsku, tak da ni na to više ne mogu ništa... jadna ja...
ajmo umjesto glasanja za najbolju/najgoru/najšašaviju pjesmu glasati za kupnju koje stvarčice ćemo jurasici dati izdašne priloge/donacije (ne priznam studentski status jer vidim da masni ide na more, dakle, ima love...) :
a) kazić za auto sa USB priključkom
b) novi mp3 player/ipod/iphone
c) kućno kino sa DVD recordom
:):):) a jesam ga sada nasrala, ha?
inače, ako slušam, pj je 90% na repertoaru...
potato girl
07-12-2007, 10:57 AM
PJ : ostalo - 90:10
podjednako bootovi i studijski albumi
Trenutno sam u toj fazi kad mi uši teško podnose bilo što osim Pearl Jama... A 10% ostalog je zapravo samo jedan bend tak da sam po pitanju muzike trenutno dosta ograničena... :D
Stanje se obično malo mijenja u desetom mjesecu kad počne sezona koncerata i brucošijada... :o :D
cropdustress
07-12-2007, 11:45 AM
Samo da vas sve pozdravim i obznanim vam da nisam dobila vizu ovo ljeto i ne idem u kamp :(
Malo sam koma ovih dana, al ce proci...nadam se da bismo mogli organizirat neko druzenje tu u mojim krajevima pred kraj ljeta, mozda kraj 8. ili cak 9. mjesec, dok je jos toplo. jedan vikend, lao rostilja, druzenje i PJ talk/pjesme...koncert :D
Inace, nisam jos stigla poslusat ono sto sam dobila od Paje (hvala), al dosta PJ dvd-a ceka da ih pogledam malo, hehe, pa onda slijede bootovi i przenje ;)
Zao mi je sto se nismo vidjeli nakon nedjelje, al sam bila zbilja luda. tako da se nisam bas javljala tu previse...jucer sam dosla doma.
jos sam htjela pitati...citala sam jucer o onom InMunich festivalu sto ce biti na kraju 8.mjeseca, pa me zanima da li netko namjerava ici? meni se svidja line up dosta, biti ce Sonic Youth, Iggy i Letu Stuke od kojih imam album i super su mi.
a jos su tu Gustafi, hehe, pa ako nis, s njima cu se zabavit, naplesat i...napit.
ide netko? Ja bih islaaaaa
Iva: hej crop, :( za vizu i :) za susret u rijeci
baš sam danas mariju spomenula da smo pričale o mogućem susretu u rijeci pa je predložio da možemo obilježiti godišnjicu koncerta u rijeci kod tebe (je da je 26.9. srijeda, ali možemo vikend prije ili poslije)
to ne bi trebalo biti baš tako teško - potrpamo se u par auta i za sat i 15 smo kod tebe... :D
cropdustress
07-12-2007, 12:16 PM
Iva: hej crop, :( za vizu i :) za susret u rijeci
baš sam danas mariju spomenula da smo pričale o mogućem susretu u rijeci pa je predložio da možemo obilježiti godišnjicu koncerta u rijeci kod tebe (je da je 26.9. srijeda, ali možemo vikend prije ili poslije)
to ne bi trebalo biti baš tako teško - potrpamo se u par auta i za sat i 15 smo kod tebe... :D
to je super, al je kraj 9. mjeseca, ne znam ako ce biti toliko toplo onda..i do onda ima dosta :(
mislim, ja cu dolazit u ZG i prije toga cini mi se, pa cemo se vidjeti, ali...
to je super, al je kraj 9. mjeseca, ne znam ako ce biti toliko toplo onda..i do onda ima dosta :(
mislim, ja cu dolazit u ZG i prije toga cini mi se, pa cemo se vidjeti, ali...
Iva: ma imaš pravo, a uostalom lako ćemo se dogovoriti kad se svi vratimo s mora i sl.
a za inmusic festival još ne znamo jer postoji mogućnost da ću ja zbog posla morati :) biti na tom festivalu... vidjet ćemo, vjerojatno ćemo ići...
cropdustress
07-12-2007, 12:24 PM
Iva: ma imaš pravo, a uostalom lako ćemo se dogovoriti kad se svi vratimo s mora i sl.
a za inmusic festival još ne znamo jer postoji mogućnost da ću ja zbog posla morati :) biti na tom festivalu... vidjet ćemo, vjerojatno ćemo ići...
morat ces biti tamo??? super.
meni se svidja to, line up mi je dobar...
Jos kad vam kazem da u 8.mjesecu najvjerojatnije idem na Cornella u Austriju i da cu ga jos i upoznati...:eek:
To ti danas nisam rekla kad smo se cule... ;) detalje nekom drugom prilikom.
PS a kamo svi idete na more?
masni je sad postao da ide u Makarsku, za Ivu i Ranka znam da idu na Peljesac ovo ljeto...a vi drugi? netko ide u moju blizinu kamo, zupaniju barem? moze i susjednu, istarsku :D
Iva: mi na Korčulu, preko puta Ive i Ranka... :)
a za Cornella ćeš morat ispričati, zar ne? :D
Cutki
07-12-2007, 12:42 PM
ja sam od subote do negdje 23.7. u Omislju(Krk),
onda train-Europe
:)
cropdustress
07-12-2007, 12:43 PM
ja sam od subote do negdje 23.7. u Omislju(Krk),
onda train-Europe
:)
U Omislju? Pa to je je tu blizu. :)
STa train Europe?
potato girl
07-12-2007, 01:38 PM
U Vodice... :D
Naša ekipa ide u Trogir pa na Brač, ali tek od 18.8. na dva tjedna!:)
Tu se krije i odgovor na pitanje o mogućem odlasku na InMusic festival, iako bi inače rado išli.
Mi smo inače fanovi Letu Štuka i to svi, a Janko obožava Mjesto za dvoje! Kad god dođemo u auto, on naručuje tu jedno te istu stvar po miljon puta!:D Moglo bi se reći da mu je nakon WWS to najbolja stvar!:)
Također suosjećamo s crop zbog nedobivanja vize!:(
Viđenje u Rijeci - interesting!:)
Rijeka
07-12-2007, 02:22 PM
Ja sam mislio skočit na Inmusic, Iggy Pop je car, makar znam 10 pjesama :D...
Da li zna netko nešto konkretno o eventualnom koncertu Muse u Zg negdje u 10 mjesecu? Načuo sam nešto, a evo i neki link.... http://www.totalportal.hr/index.php?article_id=113553
I Arcade Fire su u Beču na jesen, i ja planiram ić gore, oni su mi baš "lovely jobbly" kak bi rekao Del Trotter...
A sljedeći vikend je Istra rock festival kraj Labina, i zanimljiva je postava..Laibach, Let3, Zabranjeno Pušenje, Majke i još neki... Nadam se da ću se skrpat pa i otić barem jednu večer...
Onda vikend nakon toga je Viva la Pola :D..ali tamo sam pak sto posto siguran da ne idem...
I Urban &4 u Malinskoj sredinom/krajem 8. mjeseca :) Me likes, a gost će bit opet Vava Simčić pa će opet bit malo Lauferovog repertoara tamo. Me likes Laufer :D
A meet u Rijeci, me likes meet u Rijeci!!
lestes
07-12-2007, 04:25 PM
Jos kad vam kazem da u 8.mjesecu najvjerojatnije idem na Cornella u Austriju i da cu ga jos i upoznati...:eek:
:eek: pričaj :)
ja najvjerojatnije na lastovo 19.-24.7. al to je teren.
Ja bih u Pulu na Disciplinu kičme, gledala sam ih u KSET-u prije nešto godina i bili su baš super, a na Igija i cijeli fest bih jako rado.
Al niš od svega toga.
siljo
07-13-2007, 02:25 AM
Da li zna netko nešto konkretno o eventualnom koncertu Muse u Zg negdje u 10 mjesecu? Načuo sam nešto, a evo i neki link.... http://www.totalportal.hr/index.php?article_id=113553
I Arcade Fire su u Beču na jesen, i ja planiram ić gore, oni su mi baš "lovely jobbly" kak bi rekao Del Trotter...
I Urban &4 u Malinskoj sredinom/krajem 8. mjeseca Me likes, a gost će bit opet Vava Simčić pa će opet bit malo Lauferovog repertoara tamo. Me likes Laufer
http://www.forum.hr/showthread.php?t=232974
na gornjem linku imas nesto o Muse u ZG... ekipa iz Lupe koji su radili PJ u ZG se na HR forumu raspituju da li ljude zanima Muse... datum bi bio 09.10. ... navodno je sa agentom sve dogovoreno, samo se ceka potpisivanje ugovora... drugim rijecima, nista nije dogovoreno :D
ja ih vidio 2003. i bila mi je predobra svirka... tada sam znao samo onu "Time is running out"...
glede Arcade Fire, to bi htio vidjeti.. ma doci ce oni i do nas... pokusavaju ih dofurati vec neko vrijeme tako da sam optimist :)
a za Urbana i Laufer se uvijek nađe benzina u autu :) potegli jednom do ljubljane i bila odlicna svirka... jel tak jurasica? :)
cropdustress
07-13-2007, 02:29 AM
Ja bi na Arcade Fire :)
Sa Muse nisam upoznata, al me zanima...
Ma vid' mene blesavu, samo da se očitujem u vezi pobjednika našeg Kupa:
Još bih samo rekla, kao što na telki komentiraju pobjednike (a slično i masovne ubojice): "drago mi je da je pobijedila, znala sam da ima potencijala"
poglečte samo moj signature ;)
Kaj je to Muse, nekaj za prigrist?!?:D:D
Znam jednu pjesmu! Ovo-ono... Mislim znam za njih ovak po imenu - to su neki gay englezi ili ...
Arcade Fire - to je već druga priča!:) Fini bend! Nije mi sjeo baš onak skroz, ali su tak na blizu 80%!:D Bilo bi ih lijepo vidjeti u živo!
lestes
07-13-2007, 07:49 AM
planira ko krajem 8. mjeseca protegnut do vž na špancirfest? ne znam kolko je
program dobar za ovu godinu... mislim da sam vidla majke, rundeka, overflow,
beatles revival band... ja to niš ne slušam...
potato girl
07-13-2007, 08:10 AM
Overflow mi je ok... Vidla sam da će bit i Hladno pivo dan ranije... Beatles revival band isto zvuči zanimljivo... :D
Dirty Frankk
07-13-2007, 08:47 AM
Ja sam danas dobio poziv da sudjelujem na Špancirfestu, ali neću pjevati :D
Trebao bi sudjelovati na prodajnom sajmu sa mojim staklenim proizvodima, tako da upravo razmišljam da li da se upustim u tu avanturu. Navodno se velika lova vrti na tom sajmu ali ne znam da li vremenski mogu napraviti toliko robe za prodat. Bilo bi lijepo to vidjeti, čuo sam da je odličan sajam, fešta, koncerti, klopa itd.
Rijeka
07-13-2007, 08:59 AM
Što nije lani Bob Dylan bio skoro pa siguran gost na špancirfestu? :D...
A ti Beatles revival bend su ako se ja ne varam (nikad nisam baš obožavao beatlese :o) ista ekipica koja redovito ljude zabavlja pod imenom Belfast Food, a s njima je dernek uvijek zagarantiran...
A ja odoh opet na Krk, ima koncert Jelene Rozge večeras :D...
A nema više nikakvih pj nadmetanja, pa se tokom vikenda ne trebam grist kome dat svoj glas :)...
Oj, Jelo Jeloooo, slatka karameeeelooooo :D
Hev a najs vikend!
Dirty Frankk
07-13-2007, 10:10 AM
Hey, mogli bi jedan brzi, kratki fest sa cover pjesmama???
Ima materijala :D
masni
07-13-2007, 10:58 AM
evo ljudi, da se pozdravim..
nadam se da cu dolje u ova dva mjeseca uspjet u neki internet caffe uskocit pa postat nesto mozda..
ako je tko u makaraskoj, neka se slobodno javi..
"Ljeto hooo '85.
More hooo
I pičke s drugog svijeta
Šteta
Baš šteta
Jer klinci nikad neće znati
Što bi bilo da se vrati
To ljeto
I pišanje uz vjetar
More hooo
I tad sam bio sretan
Ljeto hooo
I pet bombona u sebe
More hooo
Davno prošlo vrijeme
Šteta
Baš šteta
Tog ljeta
Baš šteta
"
sto se tice covera: na sluzbenoj stranici ima puuuno covera koje ja nisam cuo... ali od ovih sto sam cuo stvarno ne znam za sta bih glasao.. hunger strike, crazy mary, crown, it's ok, gimme some truth.. necu dalje, izgubit cu se :D
mah mah svima :) uzivajte
Dirty Frankk
07-13-2007, 11:54 AM
Za covere bi možda da se napravi lista 15 -20 pjesama koliko ih ima i da svak posloži svoju top listu od 1 do 20 i da se po tome boduje (br.1-20 bodova, br.2-19 bodova....br.20-1 bod) i na kraju zbraja koliko je svaka pjesama dobila pojena.
Dirty Frankk
07-13-2007, 11:55 AM
@ masni...što ideš 2 mjeseca u Makarsku...pa zaleti se koji dan u Dubrovnik, evo ti broj 091 769 3993
cropdustress
07-14-2007, 02:41 AM
Sretan put svima koji putuju ovaj vikend :)
Malo gledam filmice na you tube, pa sam naisla na ovaj
http://youtube.com/watch?v=mnmQOMh-jzk
Alive iz Londona, na kraju se jedva vidi kako bacam majicu Mike-u, al se skuzi.
negjde oko 5:10 ;)
Dirty Frankk
07-14-2007, 03:36 AM
Vidi se da je ljeto stiglo...vruće je, nitko me se ne piše.
Vi odmarajte i uživajte koji možete, meni je radno ljeto, ja odmaram zimi jebiga :)
Većeras u 21 sati po našem vremenu kreće prodaja Brad Klausen postera na njegovom situ...već mi se znoje dlanovi, samo da ne padne server kao sa kartama, valjda neće nama toliko budala :D
Dirty Frankk
07-14-2007, 03:38 AM
Sretan put svima koji putuju ovaj vikend :)
Malo gledam filmice na you tube, pa sam naisla na ovaj
http://youtube.com/watch?v=mnmQOMh-jzk
Alive iz Londona, na kraju se jedva vidi kako bacam majicu Mike-u, al se skuzi.
negjde oko 5:10 ;)
Da vidi se kako leti majica...smiješno :)
Snimka je katastrofa kako ti se dalo čekat i slušat ovakav zvuk...to je pravi fan :)
jurasica
07-14-2007, 03:46 AM
Vidi se da je ljeto stiglo...vruće je, nitko me se ne piše.
Vi odmarajte i uživajte koji možete, meni je radno ljeto, ja odmaram zimi jebiga :)
Većeras u 21 sati po našem vremenu kreće prodaja Brad Klausen postera na njegovom situ...već mi se znoje dlanovi, samo da ne padne server kao sa kartama, valjda neće nama toliko budala :D
ma razbježali se ljudi... ja nešto tražim po netu di bi mogli ići na more.... mislim da ćemo na dugi otok - nismo tamo nikad bili... inače mi je južna dalmacija zakon odn. otoci mljet i vis i tu bi mogla ići stalno, ali ove godine smo u banani pa ne znamo kaj ćemo....
čujemo se uglavnom...
nego sid, totalni bed za vizu, da ima pas mater!!! brijem da nije dobro da si diplomirala, jel tak... odmah se boje da ćeš prebjeći... faking šit... drži se ti nama jer te u domovini sigurno čeka puno lipih stvari... :)
Cutki
07-14-2007, 05:37 AM
pozdrav,
odo ja na Krk,
Sid, broj imas, ak bus u blizini,
javi :)
asfo i snih se ovim putem neizmjerno zahvaljuju ekipi s foruma na prekrasnim majicama (bajdvej - idealnih veličina) s turneje 2007. - dizajnd baj gospar Niko. Ta gesta nam je predobra i oduševljeni smo kaj ste nas se sjetili i to pokazali na ovaj način. Puno nam to znači.
Face ste i bok!:):):):):)
Dirty Frankk
07-14-2007, 11:15 AM
Fali nešto manje od 2 sata..osječam nervozu ko pred koncert :) ali imam neki bad feeling da će mi nešto zaštekat, kompjuter, internet veza, pay pal...uffff
Bože pomozi...obećajem da ću se ostaviti ovoga poroka samo da mi većeras spustiš koji poster u my cart :)
cropdustress
07-14-2007, 12:00 PM
Fali nešto manje od 2 sata..osječam nervozu ko pred koncert :) ali imam neki bad feeling da će mi nešto zaštekat, kompjuter, internet veza, pay pal...uffff
Bože pomozi...obećajem da ću se ostaviti ovoga poroka samo da mi većeras spustiš koji poster u my cart :)
A Niko, Niko, uz tebe smo.
Nego kad vec kupujes, mi mozes uzet Ottawu 05? :o :D
Dirty Frankk
07-14-2007, 12:25 PM
A Niko, Niko, uz tebe smo.
Nego kad vec kupujes, mi mozes uzet Ottawu 05? :o :D
Super je to poster ali ga nažalost nema na prodaji :(
Shit...site već ne radi...bad feeling is coming again :(:(
cropdustress
07-14-2007, 12:38 PM
Kako to? Neki dan sam gledala, tamo je bio poster...
ma nema veze, salim se, znam da ces pokupovat pola toga i da si vec lud.
koji je ono web site?
Dirty Frankk
07-14-2007, 12:54 PM
Kako to? Neki dan sam gledala, tamo je bio poster...
ma nema veze, salim se, znam da ces pokupovat pola toga i da si vec lud.
koji je ono web site?
Ma nema ti na tom site-u ottawe 05, 36 puta sam sve prevrtio i okrenuo prostudirao??
Ottawa je crni poster sa crveno narančastim slovima i ispod neke bijele skice, crteži.
U svakom slučaju ne radi, ovo će završiti kao i London ticket...porco juda :(
Dirty Frankk
07-14-2007, 01:26 PM
Agonija se nastavlja, treći dio u ponedeljak :( jebote ako nakon svih ovih peglanja ne uspijem barem jedan kupiti....shit.
Server nije izdržao, nije mi jasno kako to nisu predvidjeli, pa zar toliko ima luđaka :):)
Idem van, popit koju pivu i zapalit koji stik da se opustim!!
killroy
07-14-2007, 01:48 PM
Agonija se nastavlja, treći dio u ponedeljak :( jebote ako nakon svih ovih peglanja ne uspijem barem jedan kupiti....shit...
Eh...blago tebi...:)
Ovo me podsjetilo na agoniju dobivanja karata prosle godine za talijanske koncerte i POGOTOVO ove godine za London i Katowice. Ali vrolo rado bih opet prosao kroz takvu mentalnu torturu za recimo....mmmm....PJ in Roma u 9. mj. :D :D
E Niko, reci mi kaj ti radiš sa svim tim posterima? Svi su uramljeni i vise po kući?
Dirty Frankk
07-15-2007, 03:39 AM
E Niko, reci mi kaj ti radiš sa svim tim posterima? Svi su uramljeni i vise po kući?
Još ne, samo jedan sam uokvirio do sada :( 300kn okvir, tako da sam odlučio sam raditi okvire s obzirom da ih trenutno imam 30 (bez duplikata) plus 7 narućenih a ako budem imao sreće sa BK prodajom bit će tu još materijala.
A kad budu gotovi okviri onda ću ih raspodijeliti; malo u radionu, malo doma a neki će ostati u ladici for trade.
lestes
07-15-2007, 12:37 PM
ljeto, nikog nema...
niko, sretno sutra s posterima :)
cropdustress
07-15-2007, 12:43 PM
ljeto, nikog nema...
niko, sretno sutra s posterima :)
da... ja sam ovdje tu i tamo.
bila sam na moru ovih dana malo i tako...
ako netko slucajno prolazi oko mojih krajeva, javite mi se obavezno :)
Rijeka
07-15-2007, 12:48 PM
ja se vratih u Ri...Ujutro razgovor za posao, ako Bog da bit će nešto i od toga...Radi ljeti za trošit na jesen :D...
A natjecanje covera, o da, o da, o daaa :D
cropdustress
07-15-2007, 12:53 PM
ja se vratih u Ri...Ujutro razgovor za posao, ako Bog da bit će nešto i od toga...Radi ljeti za trošit na jesen :D...
A natjecanje covera, o da, o da, o daaa :D
di ides radit? Ajde, nek ti to upali. ja moram isto nesto naci :o
Rijeka
07-15-2007, 12:59 PM
di ides radit? Ajde, nek ti to upali. ja moram isto nesto naci :o
Hvala :)
nadam se ovdje http://www.hr.sgs.com/ , radno mjesto bi bilo luka Rijeka i terminal za ugljen i rasute terete u Bakru...
Let it be
cropdustress
07-15-2007, 01:04 PM
Hvala :)
nadam se ovdje http://www.hr.sgs.com/ , radno mjesto bi bilo luka Rijeka i terminal za ugljen i rasute terete u Bakru...
Let it be
Drzimo fige ;)
NAdam se da ce biti. grozno je bit bez posla, mislim, mi koji nismo vise na faksu...ja ne znam sto cu sad, moram nesto traziti...uf uf
Rijeka
07-15-2007, 01:16 PM
a valjda će bit šta, možda bi čak i za duže ostao s obzirom da je to prilično blizu mojoj struci (LOL, mojoj struci :D:D), al sve će ovisit o faxu. Nadam se da ću sad bar 2 mjeseca odgulit tamo...
A mogli bi mi i na neku kafu ovih dana...
I opet sam imao san PJ in Arena, Pula :D
I još jedan edit, skinuo sam povratnički koncert smashing pumpkinsa iz Pariza, super koncert...30-ak pjesama, ok kvalitete. Vrlo su dobri..A sad je vrijeme da i njihov novi album preslušam!
I&M: Hej, evo da se javimo i mi iz lijepljive metropole u kojoj ne puše niti najmanji dašak vjetra...
Upravo se vratili sa badmintona ispred zgrade (dobra strana ljeta - kasno pada mrak pa u 21:15h možeš igrat badminton), brojimo sitno do godišnjeg...
Držimo fige za sva moguća zaposlenja, razgovore za posao i sl. :D Držite se!
A Niki želimo ugodan shopping sutra! :D (ako se budeš zaletavao na okolne otoke javi se, mi ćemo biti na Korčuli:))
Pozdrav svima!
Dirty Frankk
07-16-2007, 01:02 AM
Di ste, di ste, di ste!!!
Slušali se Gorge??
Komentari na te koncerte??
Fora mi je kako zajebavaju Tom Petty-a :)
Rijeka
07-16-2007, 03:20 AM
Slušali se Gorge??
Hellooooo Tooom :D...
Gorge se sluša, maksimalno...
I, dobio sam šljaku, sad sam na stand by-u i čekam poziv kad da se nacrtam u Bakru...Radit će se puno, ali u radu (hladu) je spas :D
cropdustress
07-16-2007, 03:25 AM
Hellooooo Tooom :D...
Gorge se sluša, maksimalno...
I, dobio sam šljaku, sad sam na stand by-u i čekam poziv kad da se nacrtam u Bakru...Radit će se puno, ali u radu (hladu) je spas
bravo bravo :)
I ja sam slusala gorge 1, ali nemam jos diskove :o
Nadam se da cu to uspjet kupit ovo ljeto...turneja je maksimalno ozmikala moj novcanik, a pare od avio karte za USA jos nisam dobila natrag :mad:
Tako se to posluje kod nas u HR, cro airlines: Da, nazvat cu vas kad skupim novce jer mi svi placaju karticom.
Molim??? :mad:
lestes
07-16-2007, 05:40 AM
Slušali se Gorge??
nope, nema se još :(
Rijeka
07-16-2007, 08:37 AM
...bio na moru, ravno sat i pol... *ebeš ljeto kad je toplije u moru nego vani...Užas...
Bog nam je podario klima uređaj, nekako mi nije više do kupanja po ovim temperaturama, i u moru sam se počeo znojit :D:D... A da ne spominjem priceless kavu na korzu, vrućina gradskog asfalta
Kad će jesen? :)
O muse u Zg su svi naglo zašutjeli, pa čak i na forum.hr...Možda i dođu
A dočepao sam se i ove knjige -> http://www.dopmagazin.com/file.asp?area=8&pd=20060903_145009&print=print pa se malo kulturno uzdižem, a i obožavao sam Metallicu ranije... Ok se čini knjižica..
potato girl
07-16-2007, 09:12 AM
U Zagrebu je užas živi, možeš si zamislit vožnju tramvajem i busom na +40°C, a nigdje ni daška vjetra... Dijagnoza nakon dva sata uživanja u blagodatima gradskog prijevoza: popizditis vulgaris...
Nabavila sam Gorge u petak, još ga nisam u cijelosti poslušala, ali budem uskoro pa cu onda valjda napisat dojmove...
Viktore, čestitke na poslu! Što se tiče Muse, nadam se da ipak na kraju bude nešto od toga...
Niko, jesi uspio nabavit koji poster?
potato girl
07-16-2007, 12:14 PM
Na forum.hr-u kažu da Muse sigurno dolazi u Zagreb, službena najava ide kroz koji dan!!! :D:D:D
Kad sam se već malo maknula od PJ-a, da vas pitam...
Što slušate kad ne slušate Pearl Jam? Nešto ranije smo imali postotke, a sad možemo nabacivat imena bendova i tak...
Imate kakve preporuke? Što nabaviti kod svog lokalnog glazbenog dilera? :D
Dirty Frankk
07-16-2007, 12:44 PM
Što slusam kad ne svira PJ...a ima tu puno toga, zavisi kako sam raspoložen: od Gibonnia pa do Metallica dug je put, a bude tu i jazz-a, talijanske muzike kao Tiromancino pa onda malo Cafe' de Mar ili Morcheeba ako se želim opustiti ili stari rock kao Creedence ili Eagles, pa onda može malo i Bob Marley a da ne zaboravimo Pink Floyd-e, a da budem iskren bude malo i Madonne kao i Robbie Williams ili Jamiroquai...mislim da je to dosta :D:D
E da, još Ben Harper i AC/DC
Dirty Frankk
07-16-2007, 12:50 PM
Danas sam sa ocem probao napraviti prvi okvir i rezultat je: jako loše :(
Nažalost nema meštra bez pravog alata.
Morat ću žicati neki deal sa frendom okvirašem, ja njemu neka staklena vrata a on meni okvire :)
Klausen se još ne javlja, mislim da još nisu riješili problem sa serverom, ali zato dragi nam je Santos objavio prodaju sutra u ponoća novog 10c postera u goods section...veselo:D
siljo
07-16-2007, 01:15 PM
1. bravo Viktor za job... ajmo Rijeka! :)
2. Sid, jebemu miša američkoga.... :/
3. vruce je, ali u petak na more... Pelješac pa ako netko navrati... :)
4. fino za Muse, mi cemo ici.... :)
Rijeka
07-16-2007, 01:26 PM
Što slušam kad ne slušam PJ? hmm, dalo bi se tu nabrajat ali ukratko...
Clash mi ga dođe kao lektira, čili peperse (bez zadnja 2 albuma, najviše one old skul albume), my morning jacket su mi zakon, onda arcade fire zadnjih pol godine, pa i Interpol mi je super, onda dobre stare muzičare tipa metallica, iron maiden, ramones, guns 'n roses..I incubus su mi ušli u uho nekako, makar su mi bili skroz odbojni u početku, smashing pumpkinse volim mnogo, već spomenuti Ben Harper se često nađe u winampu (bože mi prosti na ilegalnog muzici :D)..
Ali daleko najviše u zadnjih godinu, godinu i pol slušam solo albume John Frusciante-a (gitarist RHCP) i sve što mogu reći je da mu skidam kapu na albumima, da ne kažem da skidam hlače :D. Totalna glazbena suprotnost onome što rade RHCP, jednostavno uživam u njegovim uradcima...Apsolutna preporuka za njegove albume (možem vam i ja spržim :D)..
Od domaćih najviše slušam dobar stari ri rock, dakle -> let3, laufer, paraf, rad, fit, pa ponešto i novovalne muzike, onda quasarr mi je ok u zadnje vrijeme, hladno pivo je uvijek tu pri ruci... I ima još hrpa toga, pa čak i što bi moji doma rekli da ponekad poslušam i "normalnu muziku"...
Ali ne prođe mi dan bez...
...
..Josipa Katalenića i Sandre Dabo, ja ih obožavam!!
A rekao sam ukratko na početku :D
I ovo je samo jedan mali djelić svega
Ah, non-PJ glazba...lagano samo zaboravio da to uopce postoji.
Lijenost/starost ili pitaj boga sto, ali nekako ne uspijevam pratit novu glazbu. Prije sam slusao sve zivo sto se moze lako uocit pogledom na cd kolekciju...ali kao da je zastala oko cca 2001.-2002. god. :)
Ajde, ovi MMJ su mi super, tj. njihov live album, natjerah se malo poslusat Arcade Fire i mogu reci da su jako dobri. Ali od ostalog prakticki samo vrebam nove uratke bendova koji su mi odmah uz PJ tipa Radiohead ili Flaming Lips.
Zakon su mi Strokesi i White Stripesi, obozavam RATM i ADF, prije slusah i hrpu hip-hopa, a bogami i elektronike tipa Chemical Brothers ili Underworld te lagane AIR, Massive Attack ili Morcheebu. Od "starije" se glazbe uvijek nadje mjesta za U2 iz trabant faze, R.E.M., Joy Division/New Order, Pixies, Primal Scream, Foo Fighterse...
Ali posto mi supruga kupila 30GB iPod u Londonu, lagano ga krcam glazbom i bacam se na intenzivnije slusanje...naravno 80% je PJ :D:D
Eto, malo vas udavih...
elcielo
07-16-2007, 03:01 PM
helo helo!
svi negdje putujete, a meni godišnji tek polovicom 8.
ali neka, planira se makarska rivijera i okolica, pa poslije tog malo hiking/camping/fishing, i to ni više ni manje nego po sloveniji (bok ranko!) :)
što se druge glazbe tiče... slušam jako puno ne-PJ muzike.
moram odmah citirati Rijeku, john frusciante je apsloutno genijalan. preporučam.
trenutno puno slušam novi album kings of leon, kao i novi od manic street preachers. i nešto što sam otkrila tek sad, a tako bi mi pasao u jeku grungea i puberteta - album buffalo toma 'let me come over' (album iz '91.).
jako volim rani R.E.M., zatim jeff buckleyja, elliott smitha, cat power, radiohead...
i na kraju, kao što sam rekla na PJ roštilju, svima toplo preporučam da u 11. mjesecu dođu u KSET na koncert grupe the national.
možda je prerano već sad planirati, ali nije naodmet nabaviti albume (najbolje početi od prošlog 'alligator' i najnovijeg 'boxer') i početi se s njima upoznavati. zahtjevni su, ne u smislu kompliciranosti, nego na prvo slušanje zvuče dosadno, treba im dati ne drugu, nego petu šansu. ali, kad se zavuku pod kožu, teško ih se riješiti. lyricsi su zakon.
meni su drugi najdraži bend, i uživo su zbilja nevjerojatni.
kome treba, spržim cijelu diskografiju :)
ovdje je njihova stranica, možete malo pogledati koji video, poslušat koju pjesmu, i naravno, na linku 'shows' se uvjeriti da zbilja dolaze u zagreb :D
www.americanmary.com
jurasica
07-16-2007, 03:04 PM
ja još slušam, u zadnje vrijeme intenzivnije ngo inače, led zep i the who... naravno, nađe se tu i urban, TBF, edo majka i sl.... a inače REM, peppersi, STP, skunk anansie, FNM i sl volim... puuusaaaa
jurasica
07-16-2007, 03:07 PM
1. bravo Viktor za job... ajmo Rijeka! :)
2. Sid, jebemu miša američkoga....
3. vruce je, ali u petak na more... Pelješac pa ako netko navrati...
4. fino za Muse, mi cemo ici....
a netko nam se otrijeznio?!?!?! :)
da ste ga vidjeli u subotu?!?! :) dobro da je Iva prava i da se znalački pobrinula za svog muškarca... :) čas ga vidiš, čas ga ne vidiš.... :)
jurasica
07-16-2007, 03:21 PM
helo helo!
Meni su drugi najdraži bend, i uživo su zbilja nevjerojatni.
kome treba, spržim cijelu diskografiju :)
ovdje je njihova stranica, možete malo pogledati koji video, poslušat koju pjesmu, i naravno, na linku 'shows' se uvjeriti da zbilja dolaze u zagreb :D
www.americanmary.com
znaš kaj, ja sam to probala slušati... dala sam šansu dvjema pjesmama i mislim da neću imati snage za drugo slušanje.... preteško mi je i ne osjećam neku kemiju.... :) sori... nadam se da nisam povrijedila tvoje osjećaje... :)
killroy
07-16-2007, 03:26 PM
hehe...obicno ako slusam nesto drugo onda to ide u pozadini....samo se PJ slusa tako da si stavim slusalice i koncentriram se na mjuzu...
ali od ostalih...
djed Neil Young i Ramonesi - ako mi je PJ zena, ovi su mi dida i braca.
Tool, A Perfect Circle, Mars Volta, Mad Season, Three Fish cesto ali ovisno o raspolozenju.
U zadnje vrijeme Supersuckers i odlicna Tori Amos.
A tu su jos i Dead Moon, The Police, Fugazi, Jeff Buckley, RHCP, U2, Crowded House...
lestes
07-16-2007, 04:11 PM
nekak mi se zadnjih mjesec dana jako malo sluša non-pj glazba. al volim si
pustit led zeppelin, mad season, radiohead, mother love bone, soundgarden, aic
(iako ih baš ne slušam nakon kaj su se ponovno okupili, nije isto bez laynea),
tool, apc, atdi, jurasica me podsjetila na faith no more :), mogla bi si to pustit,
urban je ok, frusciante, lanegan, massive attack... dosta nabrajanja :)
potato girl
07-16-2007, 04:41 PM
Baš mi je drago što ste se raspisali... :)
Od druge muzike volim Lifehouse, oni su mi jaaaaako dragi i tu su mi negdje u rangu PJ-a. Nedavno su izdali novi album pa sad jedva čekam da to nabavim, imam hrpu njihovih stvari pa ak nekom treba... :D Osim njih, trenutno dosta slušam i Snow Patrol, isto odličan bend, toplo preporučam... :) Ta dva benda bih stvarno voljela vidjeti uživo...
Onda su tu još Foo Fighters, Goo Goo Dolls, Thermals, Strokes, Coldplay, a od stare garde Clash, Ramones, Who i tak... Ima još puno stvari koje volim slušat, ali ovo mi sad prvo pada na pamet...
Frend mi isto jako hvali The National, tak da se možda i zaletim na koncert... Mene kao teško nagovorit da idem u KSET... :D
Na Muse se ide i tak... :) Bit će dobrih koncerata na jesen...
cropdustress
07-16-2007, 05:30 PM
Baš mi je drago što ste se raspisali... :)
Od druge muzike volim Lifehouse, oni su mi jaaaaako dragi i tu su mi negdje u rangu PJ-a. Nedavno su izdali novi album pa sad jedva čekam da to nabavim, imam hrpu njihovih stvari pa ak nekom treba... :D Osim njih, trenutno dosta slušam i Snow Patrol, isto odličan bend, toplo preporučam... :) Ta dva benda bih stvarno voljela vidjeti uživo...
Onda su tu još Foo Fighters, Goo Goo Dolls, Thermals, Strokes, Coldplay, a od stare garde Clash, Ramones, Who i tak... Ima još puno stvari koje volim slušat, ali ovo mi sad prvo pada na pamet...
Frend mi isto jako hvali The National, tak da se možda i zaletim na koncert... Mene kao teško nagovorit da idem u KSET... :D
Na Muse se ide i tak... :) Bit će dobrih koncerata na jesen...
The National? Pa to je taj band koji Elcielo hvali stalno, ne?
ocu i ja malo toga cut...kojiput, pa bih u ZG mozda.
sad sam doznala (od Viktora) da su Arcade Fire u Becu u 11.mj. ja bi isla, aaaa.
siljo
07-16-2007, 11:44 PM
a netko nam se otrijeznio?!?!?! :)
da ste ga vidjeli u subotu?!?! dobro da je Iva prava i da se znalački pobrinula za svog muškarca... :) čas ga vidiš, čas ga ne vidiš.... :)
osvetit cu ti se zbog ovoga... :D
ali da, gadno je kad pijuckas cijelo vrijeme pivu, ali te svako malo ekipa s planinarenja trzne sa slavonskom rakijom... postane dosta okrutno... ;)
Trenutačno na mp3 plejeru se vrti: 3 albuma Radiohead, novi Arcade Fire i nešto Pearl Jama...
Inače, od domaćih: iz prošlosti Azra (Johnny je bog:D) i Haustor
iz sadašnjosti: TBF, Pipsi, Hladno Pivo, Letu Štuke
stranjski: Strokes, Radiohead, Nick Drake (još jedan bog:)), Manu Chao, My Morning Jacket, REM, Pixies, Wilco, Super Furry Animals, David Gray, Stone Temple Pilots, Velevet Revolver a nađu se tu i Huovci i Cepelini, Jesus and Mary Chain, Husker Du, Nirvana, AIC...
I tak...;)
elcielo
07-17-2007, 02:13 AM
znaš kaj, ja sam to probala slušati... dala sam šansu dvjema pjesmama i mislim da neću imati snage za drugo slušanje.... preteško mi je i ne osjećam neku kemiju.... sori... nadam se da nisam povrijedila tvoje osjećaje...
ma nemaš beda.
al probaj još jednom, i to ove dvije pjesme:
'abel' (spot)
http://www.youtube.com/watch?v=LvM4T6BVX-g
'mr. november' (uživo u NYC)
http://www.youtube.com/watch?v=3SofnZ1oKqk
ako ni nakon toga ništa, onda si jednostavmo niste suđeni :)
ma ne bih vas ja uopće gnjavila s njima, ali preporučam ih jer dolaze uskoro u zagreb, a uvjerila sam se da su uživo fenomenalni. :)
cropdustress
07-17-2007, 03:45 AM
Evo ljudi, konacno i mojih slika. vecina ih je tu, ima i filmica koje cu uskoro stavit na net nadam se pa da se malo svi prisjetimo. ponovili ovo opet! :)
http://www.facebook.com/album.php?aid=3001&l=1a493&id=500399631
Super su mi sve fotke, i tvoje i sve koje smo već prije vidjeli :D
Nego, cropica, kako si ti dobila ime i što znači?
cropdustress
07-17-2007, 05:31 AM
Super su mi sve fotke, i tvoje i sve koje smo već prije vidjeli :D
Nego, cropica, kako si ti dobila ime i što znači?
Moje pravo ime ili moj board name? :D
Sidonija je zena iz Sidona. to otprilike znaci to :)
killroy
07-17-2007, 06:00 AM
Odlicne su slike :)
Kao i uvijek...Janko rules na slikama!
Rijeka
07-17-2007, 06:37 AM
hey ho, let's go
evo mene prvi dan na novom radnom mjestu, kao što se vidi imam i internet, nije dsl ali male stvari čine čovjeka sretnim..
ok je, danas nema puno posla, malo je boring ali bit će para. Do 10 sam ovdje, a sutra valjda fraj..U petak nam dolaze 2 broda iz Italije pa će se radit punom parom, ebg...
Ako bude kakvog meet upa s roštiljem, javite mi pa da se pobrinem za ugljen. Trenutno je tu oko mene približno 40 000 tona :D. A u petak se ta cifra diže u nebesa..
I tako, gledao bi slike ali malo sporo to ide i ne mogu stalno bit na netu jer će šef popi*dit
Pozdrafček
Dirty Frankk
07-17-2007, 07:15 AM
Hey, super slike. Baš mi je žao što nisam bio.
Pakleno je vruće, da se barem stignem spustiti na plažu. Gledam je svaki dan ali nikako do nje :(
Rijeka
07-17-2007, 03:34 PM
Muse u Zg 09.10.
Cijena oko 250 lisica..
Više o tome ovdje (http://www.forum.hr/showthread.php?t=232974)
"navodno".. :D
Dirty Frankk
07-17-2007, 04:35 PM
Upravo sam uspio skinuti veličanstveni Gorge poster od braće Ames :D:D:D
http://www.expressobeans.com/public/detail.php/41102
Čekanje se isplatilo jer je prodan u manje od 3 minute.
Sad sretan idem mirno spavati.
Laku noć :)
cropdustress
07-17-2007, 04:48 PM
Upravo sam uspio skinuti veličanstveni Gorge poster od braće Ames :D:D:D
http://www.expressobeans.com/public/detail.php/41102
Čekanje se isplatilo jer je prodan u manje od 3 minute.
Sad sretan idem mirno spavati.
Laku noć :)
Bravo bravo. drago mi je da je bilo uspjesno. I nasi US i Kandadski frendovi su isto uspjesni bili. super. laku noc :)
Jest da je stara vijest, mislim nisam htio nista spominjat, ali evo ajde ipak...sviram sa Edom na nekom albumu :D:D:D:D
http://www.pitchforkmedia.com/article/news/41393-gibbard-oldham-vedder-pajo-iburn-to-shinei
potato girl
07-18-2007, 04:01 AM
^^ Hehe, izgleda da imamo poznate i slavne na ovom forumu... :D
Evo vam jedan zabavan link (http://youtube.com/watch?v=aj0KmlucsAQ), ovo čak ni Sandra Dabo ne može nadmašit... :D
Whitney Houston, eat your heart out! :D:D:D
Rijeka
07-18-2007, 06:21 AM
^^ LOL :D:D
Aranžman Goran Bregović :D...Muzika kao u filmu "underground"
Dirty Frankk
07-18-2007, 06:46 AM
^^ Hehe, izgleda da imamo poznate i slavne na ovom forumu...
Evo vam jedan zabavan link (http://youtube.com/watch?v=aj0KmlucsAQ), ovo čak ni Sandra Dabo ne može nadmašit...
Whitney Houston, eat your heart out! :D:D:D
To sam neki dan dobio....koma, nisam mogao do kraja posluša.
Pa dobro pajo nisam znao da si tako blizak sa Ed, mogao si nam to priznati :D:D
lestes
07-18-2007, 08:48 AM
nisam mogao do kraja posluša.
ni ja...
pajo, koji si ti kuler :) ;)
sid, slike su super! jedva čekam filmiće :)
Dirty Frankk
07-18-2007, 06:25 PM
ovdje vlada mir i tišina
ubilo vas sunce :):)
BUĐENJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Što smo stali sa festivalima?? Pa nećemo valjda čekati da završi Ferragosto??
Ajde snih, daj neki prijedlog.
Ubija nas vrućina!:(
Natjecatelji su me zamolili da sve tekme odgodim za rujan, kad malo mine ova žega!:D:D
Rijeka
07-19-2007, 02:26 AM
Ubila me vrućina
Ja bi ipak neko natjecanje, s obzirom da sam na poslu, a posla danas nema pa da malo ubijem monotoniju, do 10 navečer imam (nemam) šta za radit :D... A dosta mi je briškule protiv kompjutera, gad vidi koje karte imam :D
Moja ponuda za ugljen i dalje vrijedi :D...
Pozdrav iz Bakra, hrvatskog kraljevstva ugljena :D
I počelo je odbrojavanje dana do Lole...
Dirty Frankk
07-19-2007, 03:18 AM
http://video.google.com/videoplay?docid=-7435729253194136388
evo malo starih snimaka '95
sa strane ima još materijala pa kome je dosadno neka gleda.
lestes
07-19-2007, 03:57 AM
i mene ubija vrućina. i niski tlak...
baš je pusto. ja sam isto za neko natjecanje, al mogla bi glasati samo danas -
idem na lastovo sutra :D
Dirty Frankk
07-19-2007, 08:23 AM
Ok, ARC je sviran 9 puta ali žašto su ga skinuli sa bootlega???
Nema ga ni na jednom???
Dobio sam Arcansas Little Rock Boot i nema ga a to sam i čitao negdje na forumu.
Šteta, baš sam se nadao poslušati live verziju te pjesme.
Dirty Frankk
07-19-2007, 08:28 AM
Danas mi je napokn stigao SHARK u radionu....fakat je fenomenalan, so happy.
@ rijeka: hej, ako ništa drugo, barem se možeš malo bućnuti na divnoj plaži. Sestra mi je rekla, kad je išla na praksu, da u brodogradilištima radnici šamaraju inžinjere i određuju tko gdje sjedi za gablecom. Kak je kod vas? Imate neku gomilicu opakih radnika koji su strah i trepet?
Odmah mi slika iz nekih mafijaško-sindikatskih filmova prolazi pred očima, usporena snimka, naravno.
Ajmo se izjasniti tko ima klimu na poslu! Ja ne!
Rijeka
07-20-2007, 04:04 AM
@ rijeka: hej, ako ništa drugo, barem se možeš malo bućnuti na divnoj plaži.
Divna plaža u Bakru, a gdje je to :D...Imam neki mulić di se mogu sunčat ako nema posla, ali ovdje ni neprijatelju ne bi poželio kupanje. Rast treće noge i viška ostalih udova je neizbježan...
Sestra mi je rekla, kad je išla na praksu, da u brodogradilištima radnici šamaraju inžinjere i određuju tko gdje sjedi za gablecom. Kak je kod vas? Imate neku gomilicu opakih radnika koji su strah i trepet?
Pa, ne bih znao, ovo ipak nije brodogradilište i nema puno zaposlenih ovdje, gablec je uglavnom na otvorenom uz pivicu, osim ako nemate privilegije (kao ja) da marendate u office-u...I nemamo nikakvih strašnih radnika, bar ih ja nisam vidio. Doduše po smjeni je nas ovdje 20-ak zaposlenih...
Odmah mi slika iz nekih mafijaško-sindikatskih filmova prolazi pred očima, usporena snimka, naravno.
LOL :D
Ja imam, ali je više kao ukras s obzirom da od nje ima koristi ko od durex automata u Vatikanu. Ne radi...Ali imam ugljena zato... :D
I tako, mrtvilo na forumu, danas radim do 12 sati, dakle još 12 sati kuhanja ovdje.Večeras nam dolazi brod kojeg krcamo, a od sutra stalno frend i ja radimo svaki 12 h. Ovo ljeto sam lagano prekrižio, kupat ću se u 9. mj
mah :D
Iva: ehej people, mogu se samo složit da je fest vruće, šta je, je...
(asfo suosjećam s tobom ako nemaš klimu na poslu :()
Niko, pojavila se mogućnost da ćemo pajo i ja od petka, 3.8. do nedjelje 5.8. u Dubrovniku. Čim budemo znali sigurno da li ću ja morati ići u DBK ili ne, javimo ti! Ali eto, možda se vidimo! :)
Dirty Frankk
07-20-2007, 04:38 AM
@ rijeka: hej, ako ništa drugo, barem se možeš malo bućnuti na divnoj plaži. Sestra mi je rekla, kad je išla na praksu, da u brodogradilištima radnici šamaraju inžinjere i određuju tko gdje sjedi za gablecom. Kak je kod vas? Imate neku gomilicu opakih radnika koji su strah i trepet?
A bogami imam klimu u radioni gdje provodim najviše vremena, poludio bi da nemam, radi na 21-22 cijeli dan, kad izlazim vanka toplotni udar me čeka.
O ovo je stvarno pustoš ovog foruma, pa zar su svi išli u divljinu na ljetovanje, zar nema internet cafea ili slično. Pa ja bi umro da ne mogu svaki dan (ok, može pauza max 2 dana) kontrolirati internet i postere...bila bi kriza:D
potato girl
07-20-2007, 04:44 AM
Nemam na poslu, al imam doma i mislim da bih riknula bez nje... Van izlazim rano ujutro ili kasno navečer, i to samo ako baš moram... :D:D:D
Jel imaš bar ventilator ili nekaj takvog?
killroy
07-20-2007, 05:56 AM
Fala bogu, ima klima na poslu. Inace ne znam kak bi.
Ono najgore je kad se ujutro probudis, a vec je 30 stupnjeva, nebo bez i jednog oblacka i znas sta te ceka :)
Al to je pravo ljeto...pa neka przi!
Ma znam kak je u Bakru, mislim prolazila sam kroz Bakar više od nekoliko puta; je, krasno je :D za kupati se :P
Doma imamo klimu, hvala Bogu kaj smo bili tak rastrošni kada smo opremali stan.
Na poslu imamo samostojeću klimu koja niti zrak ne okrene, a kamoli da rashladi. Izgledam k'o špric kantica!
Rijeka
07-20-2007, 06:45 AM
:D
http://www.novilist.hr/Default.asp?WCI=Rubrike&WCU=285A28582863285F2863285A28 582858285F286328962897289E2863 2863285A2860285A28602858285A28 632863286328592863J
A što je to klima? :(
Rijeka
07-20-2007, 02:21 PM
Huraaa, vijest koja mi je malčice skratila dan..
Inter Zaprešić-Rijeka 0:1 :)
Još 2 ure i pičim doma, broda nam još nema na vidiku. I nek ne dolazi do 12....
Al ste se raspisali :D
elcielo
07-20-2007, 02:37 PM
hej ljudi, pustoš ovdje, evo da se i ja malo javim.
odmah da se izjasnim, na poslu imam klimu :D
al zato je doma nemam, a živim na zadnjem katu, ou jea!
jedini izlaz nam je ona špricaljka za cvijeće, svako malo se malo poškropimo :D
imam dosta posla, pa se stvarno ne stignem javiti, ali čitam vas i sve vaše vapaje za pisanjem :)
ovaj vikend pičim iz zagreba, na neku rijeku, neku planinu, sve je bolje od ovog asfalta.
pozdrav!
Baš smo se danas raspisali, nakon 3 dana skočili na drugu stranicu!:P
Ja klimu na poslu nemam, tj. imam ali ne u prostoriji u kojoj radim!:D
Dobra je stvar u tome kaj radim u podrumskom dijelu gdje je i bez klime temperatura dosta pristojna, tako da se ne bunim!
Baš me zanima ko bu postao za jedno tjedan dana? Samo Niko (s kojim suosjećam zbog radnog ljeta - radeći:)), Rijeka (spremaj ugljen trebat će nam:)) i naših malenkosti (idemo na godišnji tek za 4 tjedna - :D!
I tak...
Iva i pajo - sretan put i mirno more!
i svim ostalima koji kreću put odmora!:)
elcielo
07-20-2007, 03:30 PM
o, pa i ja sam tu do 10.8. :)
Rijeka
07-20-2007, 03:47 PM
Spremam ja marljivo...
Ihi, vapim za klimom... Brod nam kasni sat i pol, što meni savršeno odgovara..
I postat ću ja još poduže ovdje kako stvari stoje
20 min do smjene..
Au revoir i laku noć
EDIT...
I svima koji putuju sretan put i dobru zabavu..
I upravo je na vidiku pilotiranje talijanskog prasca s još cca 35 000 t ugljena... :D
Dirty Frankk
07-20-2007, 03:54 PM
Ja čekam još 10 min do nove prodaje postera sa 10c good section.
Večeras će biti ludo ovaj poster je još bolji od predhodnog.
Ako se onaj prodao u 3 minute ovaj bi trebao srušit server....što se nadam da neće :)
Dršte mi fige :D
Idem udarat F5 :D
potato girl
07-20-2007, 04:23 PM
Idem udarat F5 :D
To me sad podsjetilo na onu foru...
"Feeling hot? -----> Press F5!" :D:D:D
Dirty Frankk
07-20-2007, 04:30 PM
Ovaj put sam popušio poster, shit!!!
5 minuta prije ponoća sam počeo udarati F5 i nisam uspio.
Mislim da je nakon 4 sekunde sve bilo gotovo. Nije mi jasno kako je moglo tako brzo završiti, kako se moglo proći sva tri step-a kad kupuješ nešto u good section u 4 sekunde???
WTF :MAD:
http://www.expressobeans.com/public/detail.php/46282
sad mogu samo plakat :(
E jebiga valjda će biti sreće sljedeći put........
potato girl
07-20-2007, 04:31 PM
Sretan put svima koji bježe van Zagreba, uživajte... :)
Viktore, mislim da ćeš sljedeća dva mjeseca sanjat ugljen... :D
Niko, držim fige da ubereš još jedan u nizu postera, javi nam kako je prošlo... :)
Nego, jel gleda tko od vas Uvod u anatomiju? :D
potato girl
07-20-2007, 04:34 PM
Ne da mi se editirat...
Šteta zbog postera, al gledaj na to s ove strane... Nije Klausen... I ostat će ti pare... :D:D:D
Sycorax
07-21-2007, 12:25 AM
Ok, ARC je sviran 9 puta ali žašto su ga skinuli sa bootlega???
Nema ga ni na jednom???
Dobio sam Arcansas Little Rock Boot i nema ga a to sam i čitao negdje na forumu.
Šteta, baš sam se nadao poslušati live verziju te pjesme.
The track was recorded as a vocal tribute to the nine people who died at the Roskilde Festival in June 2000. "Arc" was performed by Vedder at 9 shows, one show for each of the victims, during the third leg of the band's 2003 tour. As an act of respect it was not included on any of the official bootlegs.
(s wikipedije) :)
Dirty Frankk
07-21-2007, 04:37 AM
The track was recorded as a vocal tribute to the nine people who died at the Roskilde Festival in June 2000. "Arc" was performed by Vedder at 9 shows, one show for each of the victims, during the third leg of the band's 2003 tour. As an act of respect it was not included on any of the official bootlegs.
(s wikipedije) :)
Thanks, ali sve jedno mi je krivo. Znam i razumijem razlog ali....
potato girl
07-22-2007, 06:12 AM
Nema nikog... :(
killroy
07-22-2007, 06:22 AM
Evo, izraelci su snimili kratki film u minhenu.
Vide se Niko i Sid :)
http://mooma.keshet-tv.com/Article.asp?GroupID=1912&ItemID=79876&ArtistID=36
Dirty Frankk
07-22-2007, 09:01 AM
Sječa, se da su me zaustavili radi majice :)
Samo meni film ne radi, pošao sam direktno na njihovu stranicu i ništa???
Radi li vama snimka??
Dirty Frankk
07-22-2007, 11:31 AM
Hey Sid, na eBay-u ti ima Ottawa Klausen poster, cijena je 70 dolara.
Nije to velika cijena za taj poster, ja se štedim za druge prilike pa ti ga prepuštam ti si ipak bila na tom koncertu :D:D
btw, di si??
killroy
07-22-2007, 11:56 AM
Sječa, se da su me zaustavili radi majice :)
Samo meni film ne radi, pošao sam direktno na njihovu stranicu i ništa???
Radi li vama snimka??
Probaj u internet exploreru. Meni u Firefoxu isto nije radilo.
elcielo
07-22-2007, 12:14 PM
hola, evo vratih se s vikenda na kojem se vidjelo (a ponegdje i okupalo) rijeke mrežnicu, ličku jesenicu, koranu i slunjčicu.
sinoć sam spavala pokrivena dekom, u zagrebu sam već i zaboravila kako to izgleda :D
killroy
07-22-2007, 12:45 PM
hola, evo vratih se s vikenda na kojem se vidjelo (a ponegdje i okupalo) rijeke mrežnicu, ličku jesenicu, koranu i slunjčicu.
sinoć sam spavala pokrivena dekom, u zagrebu sam već i zaboravila kako to izgleda :D
Jesi bila mozda u kampu Slapic na mreznici?
Bio sam tamo prije mozda mjesec dana. Super je...isto je bilo kupanja na mreznici, a rijeka je bila skroz topla..mozda nekih 23 stupnja.
potato girl
07-22-2007, 12:47 PM
Fora filmić... :) Sviđa mi se to što počinje sa Sad... :D
elcielo
07-22-2007, 12:54 PM
Jesi bila mozda u kampu Slapic na mreznici?
Bio sam tamo prije mozda mjesec dana. Super je...isto je bilo kupanja na mreznici, a rijeka je bila skroz topla..mozda nekih 23 stupnja.
nisam, bila sam na mrežnici kod generalskog stola, a spavala sam u slunju, zimmer frei :)
voda u mrežnici je fenomenalna, baš za osvježenje.
s ovakvim temperaturama mora, rijeke definitivno više privlače.
Rijeka
07-22-2007, 01:04 PM
Hola i od mene, vikend je cijeli radni, danas nabijamo nedjeljne prekovremene :D. Nadam se da će ekipa do sutra iskrcat sav ugljen s broda, a mi sve uzorkovat tako da od utorka radimo svaki drugi dan.
Ovo mi je definitivno najcrnje poglavlje života :D, ni nakon 2 tuširanja ugljen ne ide s kože. Čak sam i nadimak novi dobio - Uglješa :D...
I ja sam ozbiljno planirao skočit jedan dan na neku rijeku osvježit se, a možda i jezero (najprimamljivije i najbliže mi je tu Bajer u Fužinama pa ćemo vidjet) More je katastrofalno toplo.
Dirty Frankk
07-22-2007, 01:30 PM
Probaj u internet exploreru. Meni u Firefoxu isto nije radilo.
Ok, sad radi i ako malo prekida snimku.
Pitanje nije bilo koja mi je najbolja pjesma nego što bi volio ćuti...LEAVIN HERE, to je tako dobra stvar u živo ali ne vjerujem da će je ikad u evropi svirati :(:(
Sad mi se vratio malo doživljaj cijele turneje...uff kako je dobro bilo, ja bi još :D
Dirty Frankk
07-22-2007, 01:33 PM
Hola i od mene, vikend je cijeli radni, danas nabijamo nedjeljne prekovremene :D. Nadam se da će ekipa do sutra iskrcat sav ugljen s broda, a mi sve uzorkovat tako da od utorka radimo svaki drugi dan.
Ovo mi je definitivno najcrnje poglavlje života :D, ni nakon 2 tuširanja ugljen ne ide s kože. Čak sam i nadimak novi dobio - Uglješa :D...
I ja sam ozbiljno planirao skočit jedan dan na neku rijeku osvježit se, a možda i jezero (najprimamljivije i najbliže mi je tu Bajer u Fužinama pa ćemo vidjet) More je katastrofalno toplo.
Hey, pa nije mi jasno pa zar iskrcavanje rasutog tereta ne postoje kontejneri dizalice i ostala pomagala. Pa nije valjda da lopatama iskcavate ugljen???
Nadam se da ti je dobra dnevnica :)
Rijeka
07-22-2007, 03:34 PM
Hey, pa nije mi jasno pa zar iskrcavanje rasutog tereta ne postoje kontejneri dizalice i ostala pomagala. Pa nije valjda da lopatama iskcavate ugljen???
Nadam se da ti je dobra dnevnica :)
Ehehe, sve se to radi automatikom, mi samo od tog lopatama uzimamo uzorke s pokretne trake - svakih pol ure uzorak. I onda to drobimo i analiziramo i šaljemo dalje... Nije teško za radit, jedino sunce i prljavština itd. I to što radimo 12/12. Ali da pokucam, dnevnica je dobra, firma je strana i pouzdana, ekipa na šljaci je ok. Sve u svemu probat ću se uvalit za stalno :D...
I ja bi volio čut Leavin Here :)
Hej ljudi, samo da se odjavimo. Sutra ujutro palimo za Korčulu i sljedeća 2 tjedna smo so offline :)
Svima veliki pozdrav!
Rijeka
07-22-2007, 04:03 PM
Uživajte :)
Dirty Frankk
07-23-2007, 03:46 AM
Hej ljudi, samo da se odjavimo. Sutra ujutro palimo za Korčulu i sljedeća 2 tjedna smo so offline :)
Svima veliki pozdrav!
Vidimo se u Gradu :D, bit će i mali Marko sa mnom :):)
Evo, smilovao nam se konačno šef, nakon katastrofalnog petka, i kupio klimu!
Istina da malo čudno miriši, ali nije 37.
potato girl
07-23-2007, 11:45 AM
Netko dobije novi komad tehnike, nekome ode stari komad tehnike...
Riknula mi je veš mašina... :D:D:D
killroy
07-23-2007, 12:46 PM
aaa...jadna ves masina...vjerojatno ju je herc strefio zbog ovih vrucina. Jel pila dovoljno vode...mozda je dehidrirala? :D
potato girl
07-23-2007, 01:43 PM
aaa...jadna ves masina...vjerojatno ju je herc strefio zbog ovih vrucina. Jel pila dovoljno vode...mozda je dehidrirala? :D
Popila je i previše, svoj višak je darežljivo podijelila s podom kupaonice... :D
Niš, ostaje mi ribača i pravac potok... Ionak sam seosko dete pa mi ne pada teško... :D:D:D
Svima veliki pozdrav!
Sretan put ekipa i dobro se odmorite.
Evo ja radim a Last Kiss lagano smeta bolesnike koji čuju PJ kroz moj otvoreni prozor. U ovoj sobi je danas bilo 39 čitav radni dan pa se već pomalo čudim kako se ovaj komp nije zapalio a radi neprekidno od 1.10.2006.
Još samo 9x24h pa i ja ode na more!
Evo, smilovao nam se konačno šef, nakon katastrofalnog petka, i kupio klimu!
Istina da malo čudno miriši, ali nije 37.
Ne znam kako kod vas, ali mene ubija kada moram unutra-van klimatiziranog prostora, jer neki strojevi na poslu zahtjevaju 25 i manje celzijevaca dok je ovdje gdje pišem bilo 38+ Pa si vi računajte što moj mozgić kaže kada uletim iz mjesta A u mjesto B i natrag 15-20 puta u radnom danu.
Usput, ne miriši klima... to mi smrdimo... Inače ne kukam toliko ali nekako me puklo... nisam bio slušao PJ tri tjedna pa eto... sad nadoknađujem.
Dirty Frankk
07-24-2007, 01:37 AM
Sretan put ekipa i dobro se odmorite.
Evo ja radim a Last Kiss lagano smeta bolesnike koji čuju PJ kroz moj otvoreni prozor. U ovoj sobi je danas bilo 39 čitav radni dan pa se već pomalo čudim kako se ovaj komp nije zapalio a radi neprekidno od 1.10.2006.
Još samo 9x24h pa i ja ode na more!
Bog Doktore, ti si rođak/bratić od Ive ako ne griješim???
Pozdrav, ukljući nas se ti malo češće, neće bolesnici nikamo pobljeći :D:D
Nismo se uspijeli upoznati u Minchenu ali mislim da te imam na jednoj slici, nepoznati sa vegeta majicom...to mora da si ti :D
Pajo i Iva biće sad lagano guštaju na Korčuli, trebali bi se naći u petak u Dubrovniku...imali još kandidata za meet up?
elcielo
07-24-2007, 03:20 AM
hej ljudi, na forum.hr se pojavio podatak koliko košta PJ, odnosno koliko traže za nastup.
navodno $200 000.
http://www.forum.hr/showpost.php?p=9444119&postcount=184
ja nemam pojma kak se kreću cijene inozemnih izvođača, pa ne znam kako da komentiram tu cifru :D
lestes
07-24-2007, 05:25 AM
hej, hej... evo mene doma... prošla sam valjda sve lokve na lastovu... i tak...
vruće je... nemam klimu...
a ovaj filmić je super :)
Dirty Frankk
07-24-2007, 08:26 AM
hej ljudi, na forum.hr se pojavio podatak koliko košta PJ, odnosno koliko traže za nastup.
navodno $200 000.
http://www.forum.hr/showpost.php?p=9444119&postcount=184
ja nemam pojma kak se kreću cijene inozemnih izvođača, pa ne znam kako da komentiram tu cifru :D
Ko zna te njihove tajne prometera i menađera, oni sugurno ne dobilju ni pola od toga, ali opet to samo oni znaju :)
A čuo sam da Stonsi traže i po miljun eura a ne vrijede ni milju kuna :)
cropdustress
07-24-2007, 08:46 AM
Evo i mene malo da vam se javim.
Niko, na kupujem nis preko ebaya nazalost :(
Nemam para i to ne prakticiram bas...zasad. Tako da za Ottawu cu
se morat malo nacekat..jednog dana.
Ja sam bila sad prosli tjedan malo na moru, dalje tu od mene, prema Jablancu dole kod sestricne. pa sam doma dosla u subotu i nedjelju i jucer opet na more tu u medveju. Nis ne radim posebno, malo me depra hvata kad vidim sto mi svi rade u kampu, a ja sam isto trebala bit tamo... :( Pa onda mozak na pasu i na more, ne mislim na nis. PJ nisam vec par dana slusala, nekako se malo odmaram od sve muzike, doslo mi tako :eek: al bootovi ce se naravno vrtit brzo opet ;)
pratim ja sve tu sto ima na forumu i okoli po netu, al mi se nekad ne da komentriat, nemam sto za reci..cudo, ali istinito, haha.
Ajde ljudi, nadam se da uzivate bar malo, da vam nije pre toplo, kod nas ce kisa danas, nadam se...nek malo osvjezi. I nadam se da cemo se uskoro vidjeti tu ili u ZG. Ja sigurno idem na In Music, tko jos misli ici?
kad se vrate nasi ZG parovi sa ljetovanja, mislim da oni misle, pa se dogovorimo. nadam se da dolje na Korculi i Peljescu nije bed s obzirom da sam cula da je nestasica vode...
I da, slike od ljeta (i od meetupa sam stavila) stavljam na facebook, pa se nadam da cete se pridruziti tamo i dobit jos jednu novu opsesiju, kao ja i dosta ljudi sa pita haha. Stalno nesto slikam sa aparatom, jer moze i pod vodu, pa se malo izivljavam. i kupila sam si masku i peraje da mogu ronit. nekad sam to obozavala, pa valjda zaboravila i prerasla, al ovo ljeto opet ja po podmorju picim.
Dirty Frankk
07-24-2007, 02:14 PM
Opet pustoš ovdje...a danas je u good section fešta, 2 nova postera u prodaji, poludili su. Još je ostalo 6 komada do kraja prodaje a onda možda krenu sa posterima od 07 turneje...fali mi samo Copenhagen :)
A na eBay-u sam popušio mrak poster za dobru cijenu u zadnjim sekundama...damn :(:(
A eto malo kiše u Zagrebu vidim a u Rijeci isto drama sa vremenom, malo da vas rashladi pa da počnete više pisat :D
Dirty Frankk
07-24-2007, 03:46 PM
http://forums.pearljam.com/showthread.php?t=251490
Posrečilo se amerima, dobili su super pre-lolla show samo za 10c.
blago im se :D
lestes
07-24-2007, 03:58 PM
ovo bi trebal biti link za dusseldorf http://www.megaupload.com/it/?d=837OHJAB :)
al mene internet zajebava i spor je pa nemrem skinuti :mad:
cropdustress
07-24-2007, 04:03 PM
ovo bi trebal biti link za dusseldorf http://www.megaupload.com/it/?d=837OHJAB :)
al mene internet zajebava i spor je pa nemrem skinuti :mad:
Ne mogu ni ja skinut :( A ne mogu torrente isto...
Rijeka
07-25-2007, 01:01 AM
Hvala lestes na linku za Dusseldorf, evo baš skidam. Ne pratim ostale topice na forumu zadnjih dana, samo spavam :D...
Sid, spržim ti ja Dusseldorf, a ostalima mogu pomoć jedino uploadanjem na neki drugi servis, ovaj megaupload je džubre... Ili slanje poštom :D
Bettergirl Sarah
07-25-2007, 01:13 AM
Pa, za neke bash i nije "blago"... deco!!! ja se iz Evrope preselila u Chicago pre 3,5 meseca i josh si nisam kupila 10c membership!!! A sad je kasno!!! Shta da radim??!! Osecam se poprilichno UKLETO...prvo, Europe tour 2007 a ja ovde, zatim SPECIAL concert downtown Chi a ja bez te kartice....WTF?!?! ...Ukratko, ochajna sam.... Zna li neko NEKOGA odavde ko je 10c member a da nema s kim da ide??!! Please, help!!!
Love & respect for my great PJ Friends :)))
p.s. I'll always remember September 26th, 2007 in Zagreb!!!
http://forums.pearljam.com/showthread.php?t=251490
Posrečilo se amerima, dobili su super pre-lolla show samo za 10c.
blago im se :D
elcielo
07-25-2007, 01:55 AM
Pa, za neke bash i nije "blago"... deco!!! ja se iz Evrope preselila u Chicago pre 3,5 meseca i josh si nisam kupila 10c membership!!! A sad je kasno!!! Shta da radim??!! Osecam se poprilichno UKLETO...prvo, Europe tour 2007 a ja ovde, zatim SPECIAL concert downtown Chi a ja bez te kartice....WTF?!?! ...Ukratko, ochajna sam.... Zna li neko NEKOGA odavde ko je 10c member a da nema s kim da ide??!! Please, help!!!
Love & respect for my great PJ Friends :)))
p.s. I'll always remember September 26th, 2007 in Zagreb!!!
ajoj!
pouka na najbolniji način: uvijek obnavljati membership na vrijeme...
ja ti, nažalost, ne mogu pomoći, ali ako netko može, onda je to cropdustress.
ona zna najviše ljudi ovdje na forumu, mogla bi te povezati s nekim. čuda je radila kad je trebalo naći karte za neke koncerte.
pa joj PM-aj, ili pričekaj da dođe na net.
e, i još nešto, bit će JAKO teško uopće kupit kartu za ovaj koncert (predviđam pad servera i puno prije nego što prodaja počne), pa ako te mogu utješiti (iako znam, nije utjeha), 10c membership nije nikakva garancija da bi kartu i dobila...
Rijeka
07-25-2007, 09:54 AM
Jedan super montirani klip, sa reign o'er me u pozadini. Zakon :)
http://www.youtube.com/watch?v=a8BuAVVNh6w
Danas normalno radno vrijeme, i još sam dobio natrag lovu od Venezie i mog nesuđenog PJ-a "more than once this year"...
I pala je temperatura, a u Bakru na šljaci tako lijepo puhalo. Milina :)
A evo i LROM u izvedbi d hu.. I još Pink Floydov Gilmour s njima
http://youtube.com/watch?v=DeLEo318Yec
Al meni se više sviđa Ed-ovo deranje :)
http://youtube.com/watch?v=JspHEtTfqfw
Dirty Frankk
07-25-2007, 02:33 PM
Hvala lestes na linku za Dusseldorf, evo baš skidam. Ne pratim ostale topice na forumu zadnjih dana, samo spavam :D...
Sid, spržim ti ja Dusseldorf, a ostalima mogu pomoć jedino uploadanjem na neki drugi servis, ovaj megaupload je džubre... Ili slanje poštom :D
Hey Viktore, je si li to već skinuo, ja sam danas stigao u RKA, daj ako ga imaš da mi napraviš kopiju. Ja sam tu sljedeća dva dana.
please
Rijeka
07-25-2007, 02:38 PM
Jesam, onako osrednje kvalitete je. Ajmo opet neki mini Ri meet up ovih dana pa da vam to popržim...
Evo kaj ekipa iz Rolling Stone veli o najboljim "live" bendovima u ovom trenutku:
1. White Stripes
2. Radiohead
3. Pearl Jam
4. Rage Against the Machine
5. U2
6. Metallica
7. Flaming Lips
8. My Morning Jacket
9. The Hold Steady
10. Arcade Fire
11. The Raconteurs
12. Wilco
13. Yeah Yeah Yeahs
14. Red Hot Chili Peppers
15. Gogol Bordello
16. Kings of Leon
17. Muse
18. Dave Matthews Band
19. Tool
20. LCD Soundsystem
Naši momci su 3. - je li to uspjeh ili neuspjeh. Ja bih rekao da je - ne znam ni sam....
Radiohead nisam gledao u živo, a ni White Stripes...
Radiohead stvarno peru odlično kaj je - je, a White Stripes??? Da su baš oni najbolji live band, pa ne bih baš rekao! To je čisti marketing od strane Rolling Stone-a!
Ja bih ipak stavio:
1. Pearl Jam
2. Radiohead
:D
elcielo
07-26-2007, 05:17 AM
haha, nakon inđije i svih onih natpisa je baš smiješno vidjeti pepperse na ovoj listi :D
Rijeka
07-26-2007, 05:40 AM
Mene čudi RATM tako visoko, mislim sve naj naj o tom bendu ali okupili su se tek nedavno nakon 6-7 godina stanke, odsvirali samo jedan festival (Coachella) ako se ne varam i odmah se nalaze na 4. mjestu u ovom trenutku... :confused:
A Metallica se drži jako visoko... :)
potato girl
07-26-2007, 06:54 AM
White Stripesi mi nikad nisu baš sjeli... :confused:
Mislim da Muse zaslužuje biti u top 3... :D
elcielo
07-26-2007, 07:02 AM
evo jedan tekst o PJ liriksima sa shouthmouth music communityja:
http://www.shoutmouth.com/index.php/news/22924
di mi je sad pajina iva da malo ovo prokomentira s jezično-fanovskog stajališta :)
elcielo
07-26-2007, 07:13 AM
haha, ovo je dobro:
(preuzeto s shouthmouthovog linka):
"so, this life is sacrificed
to a stranger's bottom line
i've seen the light
i'm scared alive"
- unemployable
simply put: work sucks
interesting sidenote: eddie vedder can sum up the plight of corporate america better than anyone else. also, eddie veder has never had a job."
:D :D :D
cropdustress
07-26-2007, 07:15 AM
haha, ovo je dobro:
(preuzeto s shouthmouthovog linka):
"so, this life is sacrificed
to a stranger's bottom line
i've seen the light
i'm scared alive"
- unemployable
simply put: work sucks
interesting sidenote: eddie vedder can sum up the plight of corporate america better than anyone else. also, eddie veder has never had a job."
:D :D :D
Bas citam. zanimljivo, ali ipa par gresaka. lyrics in neke cinjenice...
elcielo
07-26-2007, 07:27 AM
čovjek je fan, mislim da nije novinar.
tako da može imati neke krive činjenice, ajde, opraštam mu.
da je novinar... morao bi sve provjeravati ne iz 2, nego iz 10 izvora, kad ima toliko priča/mitova i misheard lyricsa oko PJ-a :D
elcielo
07-26-2007, 07:38 AM
ček, jel ovo istina?
"at the end of this song (faithful), eddie sings 'you are everything', only it sounds like he's saying 'you are a furry thing', which is hilarious."
aaaa, nemam yield ovdje, hoću čut to.
živim li zbilja u zabludi sve ove godine, je li jedna od najdražih mi pjesama drugačija nego što sam mislila?
ma zapravo, nema veze, meni se sviđa furry thing i točka. :)
elcielo
07-26-2007, 07:42 AM
nastavljam ja sa svojim monologom :D
super su mi komentari 31 (whipping) i 29 (nothingman) :D
s druge strane, komentar 27 (off he goes) jednostavno nije točan!
off he goes je o vedderu samom, a ne o stoneu.
ili ja opet živim u zabludi? sve ove godine?
lestes
07-26-2007, 08:26 AM
evo nekaj za jurasicu i potato girl :D link (http://dnevnik.hr/naslovnica/scena/film/tv/20070726_21924.php)
a na ove lyricse se vraćam kasnije...
Rijeka
07-26-2007, 08:32 AM
evo nekaj za jurasicu i potato girl :D link (http://dnevnik.hr/naslovnica/scena/film/tv/20070726_21924.php)
pa nakon svih tih godina u zatvoru, nije ni čudo :D
lestes
07-26-2007, 08:34 AM
ček, jel ovo istina?
"at the end of this song (faithful), eddie sings 'you are everything', only it sounds like he's saying 'you are a furry thing', which is hilarious."
aaaa, nemam yield ovdje, hoću čut to.
živim li zbilja u zabludi sve ove godine, je li jedna od najdražih mi pjesama drugačija nego što sam mislila?
ma zapravo, nema veze, meni se sviđa furry thing i točka. :)
tu (http://pearljam.com/songs/song.php?song=Faithfull) čak i piše you are a furry thing. a i veli to, sad sam preslušala da provjerim.
elcielo
07-26-2007, 08:55 AM
tu (http://pearljam.com/songs/song.php?song=Faithfull) čak i piše you are a furry thing. a i veli to, sad sam preslušala da provjerim.
fala! :)
sjecam se kad smo pajina iva i ja pričale o toj pjesmi, i baš smo komentirale taj stih - 'furry thing'.
kako sam uopće mogla posumnjati, pasti na pisanje tamo nekog... piskarala :)
ipak, tip je duhovit i baš me podsjetio na neke pjesme.
koje sad nemam kraj sebe, a baš mi se slušaju.
potato girl
07-26-2007, 08:57 AM
Odbijam vjerovati u to... :D:D:D
potato girl
07-26-2007, 09:07 AM
super su mi komentari 31 (whipping) i 29 (nothingman) :D
Slažem se, komentar za Whipping mi je najbolji... :D
Rijeka
07-26-2007, 09:20 AM
Gledam malo ove argentince munjene, natukli su 85 stranica postova u nepunih mjesec dana novog topića... Zakon :)
http://forums.pearljam.com/showthread.php?t=248665
Inače Argentina je meni jedna od zemalja koju najviše želim posjetit, mislim da je to zbog Maradone i ostatka Gaučosa. Pa mislim da ne trebam ni spominjati za koga navijam u većini sportova, osim naravno Hrvatske. I oba Buenos Airesa su mi uz Zagreb vjerojatno bootlezi koje sam najviše puta preslušao...
Argentina :)
elcielo
07-26-2007, 09:35 AM
brazil :)
Dirty Frankk
07-26-2007, 11:16 AM
Gledam malo ove argentince munjene, natukli su 85 stranica postova u nepunih mjesec dana novog topića... Zakon :)
http://forums.pearljam.com/showthread.php?t=248665
Inače Argentina je meni jedna od zemalja koju najviše želim posjetit, mislim da je to zbog Maradone i ostatka Gaučosa. Pa mislim da ne trebam ni spominjati za koga navijam u većini sportova, osim naravno Hrvatske. I oba Buenos Airesa su mi uz Zagreb vjerojatno bootlezi koje sam najviše puta preslušao...
MOJ NAJDRAŽI IGRAĆ SVIH VREMENA ZBOG KOJEGA SAM I ZAVOLIO TAJ SPORT I FIORENTINU ZA KOJU I DALJE NAVIJAM SVIM SRCEM....3 RIJEĆI
GABRIEL OMAR BATISTUTA
Dirty Frankk
07-26-2007, 11:24 AM
http://www.justinhampton.com/index.html
nemam sreču u zadnje vrijeme i ovaj poster nisam uspio kupiti :(:(
a ovo je nešto najljepše što sam vidio u zadnje vrijeme, sad mogu samo plakat.
Rijeka
07-26-2007, 01:14 PM
hm kad smo već kod nogometa i Argentine, moram se pohvaliti da sam zahvaljujući svom bratiću sa svojih nepunih 10 godina imao prilike uživati u majstorijama Batistute, Caniggie, Maradone, Redonda, Simeonea i ostatka legendarne argentinske ekipe. Bilo je to u Maksimiru 1994, i iako je bila prijateljska utakmica i završila je 0:0 to je meni osobno druga najdraža nogometna utakmica na kojoj sam bio. Prva je ona 2005-e na Poljudu kada je Mitu zabio za 0:1 i donio NK Rijeci prvi trofej (kup) nakon 25 godina...
A najdraži igrač, hmm, imam par kandidata ali samo je jedan bog i batina
http://content.answers.com/main/content/wp/en/6/6e/Eric_Cantona_kung-fu_kick.jpg
lestes
07-26-2007, 04:15 PM
woooohoooo skidam dusseldorf :D
još ''samo'' 2 i pol sata da se skine... :rolleyes: :(
Znam da malo kasnim s odgovorom, ali da li si koristila Calgon? Sigurno je to :D
cropdustress
07-27-2007, 05:57 AM
Joj ljudi, ste vidjeli ovu ludnicu na Prochu oko karata za Vic show??? ajme meni, ljudi prodaju dusu za ekstra kartu.
Samo da vas obavijestim ako vec ne znate, da Sandra ide :D
Imaju karte ona i Emily, Helen i Barbara. jos se traze ekstra karte za nekoliko njih sa ove turneje, sto iz Europe, Meksika, Kanade... :o Nadam se da ce svi uspjet naci ili uci unutra barem, nikad ne gubi nadu.
Jos nesto, htjela sam pitati Nika da li se jos cuje s Tylerom? i da li ide na Lollapaloozu i ovaj pre-show? :)
lestes
07-27-2007, 08:07 AM
Samo da vas obavijestim ako vec ne znate, da Sandra ide :D
i opet prvi red? :D :D
cropdustress
07-27-2007, 08:20 AM
Pa vjerojatno :D
cropdustress
07-27-2007, 08:21 AM
Kako je bilo na Lastovu? Imas kakve slike?
Dirty Frankk
07-27-2007, 08:29 AM
Hey Sid, da čujem se sa Tylor onj ide sigurno na Lolla ali ne znam da li ide na Vic show...sretnici što drugo da rečem :)
Pitat ću Ty-a da li ide i na Vic show???
killroy
07-27-2007, 08:33 AM
Eh...bas sam i ja doso u napast da kupim te karte :D
Jel bi iso ko sa mnom da jesam? :)
cropdustress
07-27-2007, 08:40 AM
Eh...bas sam i ja doso u napast da kupim te karte :D
Jel bi iso ko sa mnom da jesam? :)
lol
Ja da mogu, isla bih SVAKAMO :( Al nazalost, ne mogu uci u US ovaj put, pa tesko. (btw, vec sam skoro i dobila kartu od frenda, hehe, al kad sam tu, jbg)
Zbilja si mislio kupiti??? :eek: :eek:
killroy
07-27-2007, 09:04 AM
lol
Ja da mogu, isla bih SVAKAMO :( Al nazalost, ne mogu uci u US ovaj put, pa tesko. (btw, vec sam skoro i dobila kartu od frenda, hehe, al kad sam tu, jbg)
Zbilja si mislio kupiti??? :eek: :eek:
hehe...isto kao i onaj jeffov bass :)
Bog Doktore, ti si rođak/bratić od Ive ako ne griješim???
Pozdrav, ukljući nas se ti malo češće, neće bolesnici nikamo pobljeći :D:D
Nismo se uspijeli upoznati u Minchenu ali mislim da te imam na jednoj slici, nepoznati sa vegeta majicom...to mora da si ti :D
Pajo i Iva biće sad lagano guštaju na Korčuli, trebali bi se naći u petak u Dubrovniku...imali još kandidata za meet up?
Je, vrlo vjerojatno da sam ja... A bolesnika ima da ne povjeruješ... Je, Pajo i Iva se brčkaju, a ja se saftam. Nisam bio baš u toku...
Kada bi trebalo biti skupljanje?
fala! :)
sjecam se kad smo pajina iva i ja pričale o toj pjesmi, i baš smo komentirale taj stih - 'furry thing'.
kako sam uopće mogla posumnjati, pasti na pisanje tamo nekog... piskarala :)
ipak, tip je duhovit i baš me podsjetio na neke pjesme.
koje sad nemam kraj sebe, a baš mi se slušaju.
iskreno, ja bi se iznenadio da nije "furry thing". to doista nebi bilo u duhu ostalih pjesama. Možda je bolje reći, jednog od razloga zašto mi je PJ bolji od drugih.
još uvijek me malo lupi kada čujem neke od pjesama iz Minkena... ufff...
------
http://www.flickr.com/photos/9321055@N08/609978661/in/set-72157600462305002/
potato girl
07-27-2007, 11:43 AM
Znam da malo kasnim s odgovorom, ali da li si koristila Calgon? Sigurno je to :D
Znaš kaj, to sam i ja pomislila... :D Idem si sad naručit šleper Calgona, nek se nađe ubuduće... :D
potato girl
07-27-2007, 11:44 AM
http://www.flickr.com/photos/9321055@N08/609978661/in/set-72157600462305002/
Uuuuuu... Super slika! :)
lestes
07-27-2007, 12:11 PM
Kako je bilo na Lastovu? Imas kakve slike?
bilo je super :) samo je malo prekratko trajalo. nisam baš puno slikala, al evo
nekoliko slika. nema baš mora jer smo tam bili zbog lokvi :D i helikoptera :D :D
http://www.facebook.com/album.php?aid=8949&l=68394&id=629261718
Rijeka
07-27-2007, 02:05 PM
Super stvarčica ovaj facebook, sad se malo igram s tim
Evo stavih i ja neke svoje slike iz Minkena, kasnije stavim možda i onu sirotinju iz Venezie s najboljeg koncerta u mom životu :D
http://www.facebook.com/album.php?aid=5187&id=671763297
A možete me i add-at kao prijatelja, nemam još nikog smilujte mi se :D
Danas was a perfect day, malo posla i završio sam oko 3, a popodne brčkanje u vodici. Zakon, još je frend kupio pušku za ronjenje :D...Izbjegavajte ove krajeve, mi ćemo ulovit svega osim riba :D...A vikend je radni, sutra navečer napokon ponovno na Kantridu :) Forza Fiume!
world wide pearl jam
07-27-2007, 03:35 PM
Jel mi moze neko rec di u Zagrebu ima za kupit Pearl Jam live at the Gorge, il da narucim prek interneta http://www.cedeterija.hr/kosarica.php?pakcija=dodaj&pID=081227997878&return_url=%2Fizdanja_search.p hp%3Fpizvodjac%3DPEARL%2BJAM
cropdustress
07-27-2007, 08:39 PM
Super su ti slike. A ne bi ti mene nasla malo i dodala, Anamrija? :D
Evo dodaj me sad na facebooku. :)
Ajme, ljudi! Italy DVD! SUper vijesti. Jedva cekam 9. mjesec!
Napisah pearl jam u google.hr i kaj mi izbaci ko jedan od rezultata:
http://pearl-jam.bloger.hr/Default.aspx
Baš zgodno!
Rijeka
07-28-2007, 12:13 AM
To znači da sam 25.09. u Trstu s obzirom da će se kod nas taj datum vjerojatno malo prolongirat...
Nego, nije da kukam :D . Ali meni je ovo malo kratko :D
Track Listing:
Severed Hand (Milan)
World Wide Suicide (Clips from all Italy dates)
Life Wasted (Torino)
Corduroy (Verona)
State of Love and Trust (MIlan)
Porch (Verona)
Evenflow (Torino)
Better Man (Verona)
Alive (MIlan)
Blood (Verona)
Comatose (Pistoia)
Come Back (Pistoia)
Rockin' In The Free World (Pistoia).
Bonus Tracks:
A Quick One While He's Away- with My Morning Jacket (Torino)
Throw Your Arms Around Me (Pistoia)
Yellow Ledbetter (Milan)
LOL
Jel mi moze neko rec di u Zagrebu ima za kupit Pearl Jam live at the Gorge, il da narucim prek interneta http://www.cedeterija.hr/kosarica.php?pakcija=dodaj&pID=081227997878&return_url=%2Fizdanja_search.p hp%3Fpizvodjac%3DPEARL%2BJAM
probaj u Dallas recordsu, Aquariusu itd...
Jebote Rijeka, baš ja to hoću sad postat! U isto vrijeme i onda vidim tvoj post! Fuck!:D Subota ujutro krajem sedmog mjeseca!:D Dobro ti šljakaš, ali ja se tak dižem rano, pa i u subotu! Obiteljski život!
Nego ja imam neke druge informacije! Kopipejstam s forum.hr. Evo:
ARTIST: PEARL JAM
TITLE: "Picture In A Frame: Live In Italy 2006"
FORMAT: DVD3
DIRECTOR: Danny Clinch
DESCRIPTION: Pearl Jam's third live concert DVD release captures the
Seattle band at the height of their 2006 World Tour. Filmed over five
splendid nights in Italy, this powerful performance includes songs
such as "Better Man", "Even Flow", "Yellow Ledbetter" and "World Wide
Suicide", plus a ten-minute version of "Black". A "Focus Feature" -
adapted by director Danny Clinch - allows the audience to zoom in on
any of the band members on particular songs including "Crazy Mary",
"Inside Job" and "Life Wasted". This 3-DVD set also includes bonus
footage from Pearl Jam's Australian and North American shows from
2006.
Title(s):
DVD1
Interstellar Over Drive 0920
Corduroy 0920
Given To Fly 0916
Life Wasted 0919
Animal 0914
World Wide Suicide 0917
Severed Hand 0919
Small Town 0920
Gone 0919
Even Flow 0914
Daughter 0917
Marker In The Sand 0916
Present Tense 0914
Faithfull 0917
I Got ID 0920
Comatose 0914
Jeremy 0916
Blood 0916
DVD2
Encore Break 0916
Inside Job 0916
Wasted Reprise 0920
Better Man 0920
Black 0917
Crazy Mary 0917
Alive 0916
Encore Break 0917
Do The Evolution 0917
I Believe In Miracle 0916
Come Back 0920
Why Go 0914
Leash 0917
Yellow Ledbetter 0920
DVD3
"Picture In A Frame" 1111
"The Long Road" 0707
"I Got You" Various
"Hawaii '78" Various
"Breath" Various
Due for release on 24/09/2007
Tu je 36 stvari, a na tvojoj list 16. Ipak se nadam da će biti ovaj s mojeg popisa!:D:)
Rijeka
07-28-2007, 12:28 AM
Vidjeh i ja tu informaciju na forum.hr.
Ali više vjerujem ovom (http://www.pearljam.com/news/index.php?what=News#194) nego forum.hru...
Iako bi volio da je obrnuto :D
No, ok, 16 stvari. Ali bit će filmovaaaa iz bekstejđa i s puta :D
ajooooooj....:D
Nisam ni vidio tu obavijest!
No dobro, bolje i 16 nego ništa, a i to kaj veliš bit će još materijala koji će se po okolo moći pribaviti!
Ipak, nakon očekivanja onog nesuđenog DVD-a - ovo mi je malo razočaranje!
lestes
07-28-2007, 01:38 AM
Super su ti slike. A ne bi ti mene nasla malo i dodala, Anamrija? :D
Evo dodaj me sad na facebooku. :)
nisam imala nikog do sad :o evo, prva si! :) ma to sam si već prije složila da
mogu vidjet slike neke s turneje i skroz zaboravila na to. pa vidiš kak mi profile
jadno izgleda! :D možda se malo zabavim s tim kroz koji dan.
lestes
07-28-2007, 01:44 AM
A možete me i add-at kao prijatelja, nemam još nikog smilujte mi se :D
jesam :) možeš ti i mene. zasad imam samo sid :D :o
Rijeka
07-28-2007, 04:01 AM
jesam možeš ti i mene. zasad imam samo sid
Hvala na milosti :). Dodam te kad dođem doma s šljake.
Najteže je probit led, sad će svi na moj fejsbuk navalit ko muhe na... med :D...
Enibadi vona bi maj frend? :D Još malo pa nestalo
Je*ote kako je vruće :(
potato girl
07-28-2007, 05:49 AM
DVD izlazi uoči godišnjice zagrebačkog koncerta, koja lijepa slučajnost... :D
Moglo bi se negdje organizirat zajedničko gledanje DVD-a, kaj mislite? :)
killroy
07-28-2007, 06:14 AM
bilo je super :) samo je malo prekratko trajalo. nisam baš puno slikala, al evo
nekoliko slika. nema baš mora jer smo tam bili zbog lokvi :D i helikoptera :D :D
http://www.facebook.com/album.php?aid=8949&l=68394&id=629261718
Stvarno su ti super slike...jedino one ogromne zvijeri koje nosite na prstima izgledaju opako, ko nekakvi alieni koji po noci ispijaju krv.
DVD woohoo!!!
lestes
07-28-2007, 08:02 AM
jedino one ogromne zvijeri koje nosite na prstima izgledaju opako, ko nekakvi alieni koji po noci ispijaju krv.
hahaha :D :D :D ma totalno su bezopasni! mogu ti malo grickat prste, al ništ
strašnog ;)
lestes
07-28-2007, 08:07 AM
DVD izlazi uoči godišnjice zagrebačkog koncerta, koja lijepa slučajnost... :D
Moglo bi se negdje organizirat zajedničko gledanje DVD-a, kaj mislite? :)
da, a pre-sale počinje na layne-ov rođendan.
zajedničko gledanje DVD-a? može :D :D
lestes
07-28-2007, 08:15 AM
evo i hurricane http://www.megaupload.com/?d=HZ7U8YBX
Rijeka
07-29-2007, 03:39 AM
evo i hurricane http://www.megaupload.com/?d=HZ7U8YBX
Hvala :), skinuto
A sad sam našao link i od nova rocka. download (http://lix.in/8aca50)
lestes
07-29-2007, 06:34 AM
Hvala :), skinuto
A sad sam našao link i od nova rocka. download (http://lix.in/8aca50)
hvala, skida se :)
draži mi je taj rapidshare od megauploada...
Dirty Frankk
07-29-2007, 07:31 AM
Napisah pearl jam u google.hr i kaj mi izbaci ko jedan od rezultata:
http://pearl-jam.bloger.hr/Default.aspx
Baš zgodno!
Blog je strašan, pa tko je to radio???
DVD i meni izgleda prekratko, nadam se da nije ta kratka verzija, jebo ti to bolje išta nego ništa...hoću sve i gotovo!!!!
Rijeka
07-29-2007, 07:58 AM
Oh kako je lijepo ne raditi ništa danas :D...
DVD koliko sam ja skužio će više biti dokumentarnog tipa, nešto kao ono snimano po Singapuru i ostatku dalekog istoka i Australije iz 1995-e ja mislim. Sad ja to imam doma pod imenom "Pearl Jam official movie" a u biti koliko sam skontao nije ništa official nego ga nisu niti izdali. Ima li netko neke kvalitetnije informacije o tom "filmu" od mene...
Tako da mi se čini da će ovih 15-16 pjesama koliko već biti samo extra uz film o putu po Italiji. Pa neka :)
A sad odoh na kupanje wohooo... Lovely jubbly :)
elcielo
07-30-2007, 01:00 AM
Oh kako je lijepo ne raditi ništa danas :D...
DVD koliko sam ja skužio će više biti dokumentarnog tipa, nešto kao ono snimano po Singapuru i ostatku dalekog istoka i Australije iz 1995-e ja mislim. Sad ja to imam doma pod imenom "Pearl Jam official movie" a u biti koliko sam skontao nije ništa official nego ga nisu niti izdali. Ima li netko neke kvalitetnije informacije o tom "filmu" od mene...
wow, pa ti to imaš??? wow, to fakat postoji???
mogu li se predbilježiti?
pretty please? :)
možda bi mogao pasti neki exchange, imam i ja nekog PJ video materijala za ponuditi. :)
Rijeka
07-30-2007, 03:11 AM
wow, pa ti to imaš??? wow, to fakat postoji???
mogu li se predbilježiti?
pretty please? :)
možda bi mogao pasti neki exchange, imam i ja nekog PJ video materijala za ponuditi. :)
Imam, skinuto od negdje nekad davno. Ali ne znam baš točno što je to??? :D...Može, spržim ja to a za preuzimanje se dogovorimo...
Uglavnom evo par jubito linkova od tog "official movie-a"
Tremor Christ
http://www.youtube.com/watch?v=O2hgv_8tyDA
Let my love open the door
http://www.youtube.com/watch?v=4n85-n9fwZ0
Whipping
http://www.youtube.com/watch?v=GPPhEJZr86k
Nothingman
http://www.youtube.com/watch?v=noIU21da9yg
Eddie u ulozi Mitch Buchannona :D
http://www.youtube.com/watch?v=oX7ulO-gr-0
Mike u elementu
http://www.youtube.com/watch?v=WaKMokx4dOA
A evo i jedan dl link od mene, antologijska stvar antologijskog benda u izvođenju PJ-a i Johnny Ramone-a...
The KKK took my baby away! (http://www.sendspace.com/file/tvjgz2)
elcielo
07-30-2007, 04:08 AM
Imam, skinuto od negdje nekad davno. Ali ne znam baš točno što je to??? :D...Može, spržim ja to a za preuzimanje se dogovorimo...
Uglavnom evo par jubito linkova od tog "official movie-a"
ajme meni, gledam ove linkove, pa ovo je nevjerojatno.
tako davno sam čula o postojanju tog videa, ali za mene on je bio u rangu čudovišta iz loch nessa :D
bend je trebao izdati ofišl video materijal (današnjim rječnikom DVD) s turneje po australiji i japanu '95, ali to nikad nije ugledalo svjetlo dana. zašto, nemam pojma.
ali koje snimke, ed u svojoj najdebljoj i mostfakdap fazi, blond stoni, majk biafra, jeff kojeg su još držali šeširi i razna pokrivala za glavu, i na kraju, moj omiljeni bubnjar jack irons...
i, kad gledaš whipping, skužiš koliko su danas brži i energičniji u izvedbama.
a ovaj presmiješni film kad ed spašava jacka od morske nemani, hahahaha
sad sam malo klikala i ostale linkove na youtubeu, i našla još nekih bisera, tipa ed puši travu i gleda đapaniz televiziju, ali u commentsima se povela takva rasprava oko toga jesu li te snimke ukradene, tko ih je pustio na net, zašto ih bend nikad nije službeno izdao itd.
malo osjećam grižnju savjesti kad to gledam :D
rijeka, hvala na linkovima, i definitvno mi to sprži.
kad dođem doma, poslat ću ti popis svojih VCD, pa izaberi nešto.
lestes
07-30-2007, 05:27 AM
mogu se i ja predbilježiti? :o
ja se moram strpit do 8. mjeseca jer ne mogu više skidat, ali ako netko želi
unreleased lost dogs tracks (http://www.megaupload.com/?d=3M5NOMRW). RMforum (http://forums.theskyiscrape.com/viewtopic.php?f=5&t=68054&st=0&sk=t&sd=a)
killroy
07-30-2007, 05:50 AM
ali koje snimke, ed u svojoj najdebljoj i mostfakdap fazi, blond stoni, majk biafra, jeff kojeg su još držali šeširi i razna pokrivala za glavu, i na kraju, moj omiljeni bubnjar jack irons...
i, kad gledaš whipping, skužiš koliko su danas brži i energičniji u izvedbama.
Da...definitivno vrlo z